Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

Sally smugtrænede på Ring Djursland

Danish Endurance
Championship 

12/05/08 

DEC - Danish Endurance ChampionshipDenne sæson deltager Martin Sally Pedersen i Clio Cup mesterskabet for AD Racing, men den forgangne weekend skiftede han over til Danish Endurance Championship, og deltog i 4-timers løbet på Ring Djursland.
 

I 4-timers løbet kørte Martin Sally Pedersen sammen med Ole Klitgaard og Martin Frederiksen, der begge er den del af den faste 4-timers besætning hos AD Racing.


(Foto: Motorsporten.dk)

Uden nogen anden mulighed for at teste på Ring Djursland, var deltagelsen i DEC løbet meget vigtig for Martin, så han kunne finde et godt setup til den kommende weekends to løb på banen i Clio Cup mesterskabet.

De 2 X Martin og Ole kørte i den kombinerede tidtagning og kvalifikation 14. hurtigste tid ud af de 40 deltagende biler, hvilket placerede dem på 7. pladsen i klasse 2.

Desværre blev de ramt af flere mekaniske problemer under løbet, hvilket kostede dem lang tid i pitten, men bilen kom hver gang på banen igen, når deres mekanikere havde 'tryllet' med den.


(Foto: Motorsporten.dk)

Reparationerne betød at konkurrenterne desværre fik 'frit løb', og resultatet blev kun til en 26. plads - en placering som snildt kunne have været bedre hvis bare mekaniken havde holdt.

I løbet af de fire timer kørte de tre kørere 171 omgange på Ring Djursland, hvilket betyder at såvel Sally som Martin Frederiksen nu har god erfaring med banen, til den kommende weekends to Clio Cup løb samme sted.


Hr. Nielsen


Læs mere om:
  • Martin Frederiksen
  • Martin Sally Pedersen
  • Ole Klitgaard
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Ring Djursland
  • 10/05/08 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS