Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar Endurance Championship

Nicki Thiim til start i SEC

Sportscar Endurance
Championship 

11/05/08 

Det var ellers planen, at Nicki Thiim bare skulle være på Ring Djursland som tilskuer til lørdagens 4-timers race. Men i løbet af formiddagen ændrede tingene sig.
 

- Tommy Schröter tog fat i mig og spurgte mig, hvad jeg havde af planer for søndag, fortæller Nicki, der for tiden er førende i den tyske Seat Leon Supercopa.

- Hans teamkammerat, Per Rosenkilde, havde pådraget sig en hjernerystelse efter en voldsom afkørsel under tidtagningen til DEC-løbet, så de manglede pludselig en kører til deres Peugeot Spider.

Der skulle ikke tænkes længe, før der blev takket pænt ja til tilbuddet. Derfor kan man søndag opleve Nicki i Peugeot Spider i Sportscar Endurance Championship, hvor han blandt andet skal køre om kap med Prins Joachim, der stiller op i den danskbyggede Aquila SR1.

- Jeg har ikke kørt en meter i bilen, men jeg glæder mig da til at køre på Ring Djursland igen, og så må vi se om ikke det kan blive et godt resultat. Tommy Schröter er ihvertfald en rigtig dygtig kører at være på hold med!

Nickithiim.com

Gripping Media ApS

Læs alt om DEC/SEC weekenden på Ring Djursland.
Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Tommy Schröter
  • Drive4Fun
  • Ring Djursland
  • 10/05/08 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •