Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Sikre point til Søren Zylauv i Spider Cup

207 Spider Cup
DK 

09/05/08 

207 Spider CupTeam Den Blå Avis’ nye ansigt i 2008-sæsonen, Søren Zylauv, Holsted, har netop fået overstået sine første to løb i Peugeot Spider Cup. I den nye danske racerserie, der varmer op til Danish Touringcar Championship, dyster identiske sportsvogne i to sprintløb over 12 omgange.
 

For Team Den Blå Avis kører udover Søren Zylauv, Holsted også Jacob Ludvigsen, Beder, og Mik Kerchlango, Charlottenlund.


Søren Zylav
(Foto: Kim Igel)

Efter at have sat syvendehurtigste tid i kvalifikationen, kører 20-årige Søren et fornuftigt løb, hvor han vinder et par placeringer på andre køreres fejl. En femteplads i mål er resultatet for Holsted-køreren i første løb, der undervejs må slippe sin teamkammerat Jacob Ludvigsen forbi.

Andet løb bliver meget en gentagelse af første, men denne gang gør Zylauv det en placering bedre. Bag sig hele løbet har han Jacob Ludvigsen, så de to bytter position i mål med Zylauv på en placering lige uden for podiet med en fjerdeplads. Men trods to gode placeringer i top-fem og solide point til den samlede stilling er Zylauv ikke helt tilfreds.

- Jeg har det sådan, at resultatet er ok, men jeg mangler stadig at finde lidt tid op til de hurtigste. Det kommer egentlig lidt bag på mig, hvor hurtigt der bliver kørt i toppen, siger Søren Zylauv.

Også Jacob Ludvigsen efterlyser mere fart i bilerne, selvom han hele weekenden var teamets hurtigste kører.


Jacob Ludvigsen
(Foto: Kim Igel)

- En fjerde- og femteplads er ikke godt nok for mig, jeg kommer for at vinde, så jeg er ikke glad. Vi mangler lidt fart i bilen, men det skyldes nok dels en mangel på test og dels en mangel på viden om, hvordan bilerne skal køres, siger Beder-køreren Jacob Ludvigsen, der er regerende VW Polo Cup-mester.

Teamets tredje kører, Mik Kerchlango kunne i de to debutløb køre en ottende- og syvendeplads hjem.


Mik Kerchlango
(Foto: Kim Igel)

- Jeg blev ikke overhalet, men lykkedes med at forsvare min placering og endda overhale konkurrenter, så det gik rigtig godt. Jeg begyndte dog at miste koncentrationen i andet løb, hvor jeg pludselig sad og lagde mærke til alle mulige ting, hvilket kostede mig en del tid – så det blev lidt tættere i mål, end jeg egentlig ønskede det, siger Mik Kerchlango, der over målstregen havde Danny Rasmussen én tiendedel sekund bag sig.

Resultaterne betyder, at Søren Zylauv og Jacob Ludvigsen ligger på en delt femteplads i mesterskabet. Mik Kerchlango er samlet nummer syv i et mesterskab, der er utroligt tæt efter de første to løb.

Team Den Blå Avis


Læs mere om:
  • Jacob T. Ludvigsen
  • Søren Zylauv
  • Team Den Blå Avis
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •