Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Falch og Malberg klar til 4-timers løb

207 Spider Cup
DK 

09/05/08 

207 Spider CupEfter at David Falch sidste weekend kørte de to første sprintløb i Peugeot 207 Spider Cup mesterskabet, er turen nu kommet til det første af 4-timers løbene i serien, hvor han skal dele raceren med Michael Malberg.
 

David Falch kom fra Åbningsløbet med to flotte resultater til Team Jobcar Racing, en 1. og en 2. plads, og han ligger nu på en delt 1. plads i mesterskabet sammen med Tommy Schröter.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til søndagens 4-timers løb på Ring Djursland, får David Falch følgeskab i Spider Cup raceren af Michael Malberg, der her får både sin debut inden for bilrace og på banen, der af mange betegnes som den mest krævende herhjemme.

Spider Cup kørerne deltager i Sportscar Endurance Championship løbet, hvor de i de fire timer de er på banen, skal køre mod både Aquila SR1 samt Radical SR3, så ikke nok med den interne kamp mellem Spider Cup teamne, så bliver der også kamp om den generelle sejr.

David Falch oplyser at både han og bilen er klar, og at Michael er meget spændt på at få sin debut!

Læs alt om DEC / SEC weekenden på Ring Djursland den 10. og 11. maj.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Michael Malberg
  • Team Jobcar Racing
  • Ring Djursland
  • 10/05/08 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •