Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

WTCC test på Oschersleben

WTCC 
10/05/08 

7 dage før der tages hul på den europæiske del af sæsonen, viser de russiske bjørne klør, også i egen bil.
 

Alle WTCC fabriks teams har været samlet til en 2 dages test på Oschersleben, som optakt til 5 og 6 afd. af verdensmesterskabet i Valencia den 17. og 18. maj.
Hurtigste mand samlet efter de 2 test dage blev Franske Yvan Muller Seat TDI med Italienske Nicola Larini og Britiske Rob Huff lige over 1/10 del langsommere. Augusto Farfus var 3. hurtigst.
Det resultat kommer sikkert ikke bag på de fleste, men at Hollænderen Jaap van Lagen skulle være hurtigere end selveste Tiago Monteiro og kun 1,2 sekund langsommere end hurtigste Muller, og oven i købet til premieren af den nye LADA 110.

Det ser meget lovende ud for det Russiske bilmærke, og sammenligner man forskellen mellem de andre private teams og toppen af WTCC, så er det faktisk første gang i år, at et privat team kommer så tæt på.
James Thompson er tilbage i WTCC, efter hans debut i DTC,og gav igen gas og satte tider som lå under 6/10 sekund fra de hurtigste.

Det blev ligeledes offentlig gjort at VM afdelingen på Anderstorp er aflyst på grund af tab af en stor sponsor, det gør at Imola kommer tilbage i WTCC kalenderen efter to sæsoners pause.
Dermed kommer Rickard Rydell, som topper mesterskabet ikke til at køre på hjemmebane.

Eurosport sender direkte fra Valencia, tjek tiderne i TV guiden.

Eurosport
Peter Maaløe

Læs mere om:
  • Anderstorp
  • Oschersleben
  •