Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Perfection Racing går i jorden

Diverse 
10/05/08 

Langt om længe oprandt den dag, hvor det første spadestik til Perfection Racings nye faciliteter kunne tages. Efter en del søgen faldt valget på et grundstykke i Odense Lufthavn, og det var der faktisk flere gode grunde til.
 

- Her kunne vi få jordstykket til en fornuftig pris, forklarer Michael Klostermann – den ene halvdel af ejerkredsen – og fortsætter: - Vi har brug for et sted der ligger centralt i landet og som er nemt at komme til og fra.


Gravemaskinerne havde tyvstartet, da Michael og Kent stak spaden i jorden.
(Foto: Gripping Media)

På lidt længere sigt er placeringen i lufthavnen derfor velvalgt, da ambitionerne går på, at man også gerne vil have kunder i større klasser.

- Når nu Karsten Ree har sin egen helikopter, så har han jo lettere ved at komme og besøge os, når han skal bestille biler, griner Kent Bo Steffensen, som er den anden halvdel af ejerkredsen bag Perfection Racing.

De nye faciliteter kommer til at rumme både udstillingshal, showroom med simulatorer samt møde- og kursuslokaler. Alt sammen ting der vil gøre det til et meget spændende sted at afholde møder eller kursus med mulighed for at kigge på racerbiler i pausen eller tage et kig på Fyn fra oven i helikopter eller fly. De 600 m2 skal stå færdig omkring 1. september, så der bliver ikke tid til at tage lokalerne rigtigt i brug før racersæsonen slutter midt i oktober.

- Jeg glæder mig helt vildt til at se det hele stå færdigt. Når man er startet i et lille værksted og stille og roligt er vokset til noget halvstort, så er det med lidt kilden i maven, at man tager springet med sådan et projekt, reflekterer Kent, mens entreprenørmaskinerne tager fat.


Der er fuld fart på arbejdet.
(Foto: Gripping Media)

Det bliver en travl periode for de to bygherrer som sideløbende med byggeriet skal deltage i en lang række løb. Kent leder til daglig indsatsen i DTC for Chevrolet og med to kørere i top fem og førstepladsen i teammesterskabet, er det helt sikkert at han og teamet er jaget vildt ved næste afdeling på Ring Djursland. Michael Klostermann er også jaget vildt i Special Saloon Car efter første afdeling, hvor han nu ligger på en delt andenplads.

Perfection Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kent Bo Steffensen
  • Michael Klostermann
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Perfection Racing
  •