Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

207 Spider Cup - DK

Stor tilfredshed hos Drive4fun

207 Spider Cup
DK 

08/05/08 

207 Spider CupEfter weekendens løb på jyllandsringen var der glæde at spore i lejren hos Drive4fun teamet, idet stillingen afslørede at Tommy Schröter ligger på en delt første plads i den helt nye klasse i dansk motorsport, Peugoet 207 Spider.
 

Efter en del testdage var det endelig tid til at tage hul på sæsonen 2008, noget som alle medlemmer at teamet havde set frem til med stor spænding. Lørdagens første træning gav dog ikke det ønskede resultat idet holdet havde problemer med at finde det optimale dæktryk og dermed mulighed for at kunne sætte en tid der kunne blande sig i toppen af klassementet. 11. bedste tid og tid til at tænke over hvorledes tingene kunne gøres bedre.

Efter en del justeringer lykkedes det Tommy at køre den femte bedste tid under tidstagningen, hvilket var en klar forbedring set ud fra formiddagens træning.

Søndagens første heat skulle vise om den stigende præstations kurve kunne holdes og efter en god start lykkedes det Tommy at køre bil nr. 17 op som nummer to efter en hurtig David Falch. Rigtig tæt på David kunne han ikke komme, men der var udbredt tilfredshed med resultatet, hvilket samtidig sikrede en startplads som nummer to til søndagens andet heat.

Her fik Tommy en god start og gik fint forbi David Falch for enden af langsiden og derfra kunne ingen hente ham igen. Det gjorde ikke tingene værre at David Falch var tvunget til at bruge en del af sine kræfter på at kæmpe for andenpladsen med Steffen Møller fra Team Århus Racing. Dette gav Tommy mulighed for at køre de perfekte linjer og øge sit forspring foran feltet.

David Falch fik sig dog kæmpet tilbage og var lige ved at gå indenom Tommy Schröter i allersidste sving, men her kom Tommys erfaring ham til gode og han holdt til mål i sikker stil og sikrede dermed Team drive4fun den optimale slutning på en weekend der ellers ikke var startet på den bedste måde.

Nu gælder det så næste weekends langdistanceløb på ring Djursland og her får Tommy selskab af Per Rosenkilde Hansen, med hvilken Tommy er regerende dansk meter i netop langdistanceløb. Drive4fun ser frem til endnu et spændende kapitel i en serie der tegner til at blive utrolig tæt. Weekendens løb gjorde i hvert fald sit til at det skulle blive en lovende serie med masser af dramatik for både tilskuere, Teammedlemmer og kørere.

Drive4fun
Presseafdeling


Læs mere om:
  • Tommy Schröter
  • Drive4Fun
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •      ASETEK SIMSPORTS