Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Ford - DK

Nu er sæsonen startet

Formel Ford - DK 
08/05/08 

- med åbningsløbet på Jyllandsringen her i weekenden
Jeg er utroligt glad for det gode samarbejde og set-op der bliver leveret fra mit nye team Fluid Motorsport Scandinavia.
 

Det har været en rigtig god weekend med gode resultater til følge. Allerede under træningen kunne jeg mærke at den nye bil kørte rigtig godt, og kom ind på en 3. plads i dennes tidstagning.


(Foto: Nitt-Foto.dk)

I den efterfølgende tidskørsel blev det til en 4. plads og skulle herpå starte som nr. 4 i heat 1. Jeg kom rigtig godt fra start og kom hurtigt op på en 2. plads, men må indrømme at jeg selv lavede en fejl der ikke må ske, jeg misforstod det nye teams skilte og kørte i pit, men kom hurtigt på banen igen og endte på en 7. plads.

Søndag var det tid til heat 2. Hvor jeg skulle starte som nr. 7, men efter en god fight og en lille tur i rabatten lykkedes det at køre op gennem feltet og endte som nr. 3 og dermed en podieplads i åbningsløbet.


(Foto: Nitt-Foto.dk)

Jeg vil gerne rette en stor tak til mine mekanikkere – Lars & Lasse Neuchs, Nicolas & Kenneth Thygesen, samt Elisabeth Frøkjær & Jeanette Neuchs, som hjalp med at anrette buffet´en som bl.a. blev besøgt af gæster fra Pitstop Slagelse A/S.

Tusind tak for en god weekend, jeg glæder mig allerede til den næste Løbsweekend, som er 2. afdeling på Ring Djursland den 17.-18. maj 2008.

Mikkel C. Johansen


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Fluid Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK - DM
  •      ASETEK SIMSPORTS