Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Clio Cup - DK

Byriel sat ud af spillet…

Clio Cup - DK 
09/05/08 

Clio CupÅbningsløbet på Jyllands Ringen startede ellers godt for Anders Byriel, der havde debut med den nyindkøbte Clio 3 racer.
 

"Lørdagens træning viste at vi havde farten til at blande os i den gode ende af feltet. En femte bedste tid var bestemt godkendt, taget i betragtning af at vi knapt nok har fået testet op til sæson start.

Til tidtagningen gik det dog lidt anderledes, en ændring i opsætningen gjorde at vi ikke helt havde den speed vi satsede på. Det blev til en startplacering som nr. 7 til heat 1 hhv. nr. 9 til heat 2. Dog stadig acceptabelt".


(Foto: Motorsporten.dk)

Heat 1:
Starten gik uden den store dramatik, det lykkedes at komme godt fra start og Byriel fik hurtigt hægtet sig på den førende gruppe. Det blev ikke til de store kampe men flot og fair kørsel fra alle.
Anders Byriel sluttede som nr. 6 og samlede værdifulde point til mesterskabet.

Heat 2:
Anders fik en lidt dårlig start og måtte se sig passeret af et par konkurrenter. Men allerede på første omgang går det galt: En oversatsning fra en konkurrent gør at denne mister bilen og torpederer lige ind i Byriel og de er begge ude af løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg lå på yderen i hesteskoen og pludselig bliver jeg ramt to gange af samme Clio 2, der højst sandsynlig ikke havde ordentlig varme i sine bagdæk. Det er selvfølgelig ærgerligt når sådan nogle ting sker - ikke nok med at man mister point, men Clio raceren blev slemt medtaget, og det koster jo både tid og penge at få den gjort klar igen" udtaler Anders Byriel.

Hos Byriel Racing er man nu i fuld gang med at udbedre skaderne efter åbningsløbet, en ny forende og hele højre side af Clio'en bliver udskiftet.
"Så mon ikke lige vi når at blive færdige til løbet på Ring Djursland den 18. maj...".

Byriel Racing


Læs mere om:
  • Anders Lund Byriel
  • Byriel Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •      ASETEK SIMSPORTS