Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ikke den bedste weekend for CCRacing

Clio Cup - DK 
02/07/08 

Clio CupClaus Christensen fra CCRacing teamet startede weekendens Padborg Open med et topresultat i Clio Cup klassen, men desværre holdt denne linie ikke hele vejen igennem løbet på Padborg Park.
 

Med blot 0,427 sekunds tidsforskel til mesterskabsførende Per Poulsen, satte Claus Christensen næsthurtigste tid i lørdagens fri træning, der blev kørt på en regnvåd og meget glat bane.


Claus Christensen var flyvende i den fri træning, hvor det blev til næsthurtigste tid.
(Foto: Motorsporten.dk)

Igen i tidtagningen var Claus med oppe foran i feltet, han kørte her den 4. hurtigste tid, og det allerede på sin 6. omgang på banen.
Dermed sikrede han sig et rigtig godt udgangspunkt til søndagens første løb.


Der blev ikke sparet på 'krudtet' i tidtagningen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagens første løb startede fint for Claus, der blev hurtigt taget et par placeringer, og en podieplacering så her ud til at være indenfor rækkevidde.
Desværre blev der kørt meget hårdt oppe foran i feltet, hvilket betød at Claus blev påkørt og måtte en tur udenfor banen, hvilket kostede nogle placeringer.
Han var dog hurtigt med igen, og henover de resterende omgange kørte han sig op på 7. pladsen, hvilket indbragte ham 9 vigtige point til mesterskabet.


Claus Christensen på vej mod mål i det første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Igen i det andet løb fik Claus en god start, og kæmpede flot med om de bedre placeringer i løbet, men på 7. omgang var det hele slut.
På vej ind i Audi-kurven lå der en del sand på banen, hvilket bevirkede at Claus kørte af banen, og sad fast i sandfanget.


Claus Christensen kæmpede med bilen i andet løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det var ikke den bedste weekend, den fri træning og tidtagningen var ok, men da jeg ikke har tid til at teste, så ryger jeg bagud i forhold til konkurrenterne" - udtalte Claus Christensen - "efter sammenstødet i første løb skete der noget med mit styretøj, udover det vi kunne konstatere og rette mellem løbene. Det bevirkede at bilen var meget ubehagelig at køre i andet løb, hvor jeg måtte linde lidt på gassen i både chikanen og gennem Big Mag svinget, det kostede noget tid. At løbet så skulle ende i 'sandkassen' er bare en ærgerlig slutning weekenden!"

Med de 9 point for 7. pladsen i første løb, er Claus Christensen nu oppe på i alt 67 point til dette års Clio Cup mesterskab, hvor han indtager 6. pladsen her ved sommerpausen.
De foranliggende kørere er dog stadig til at indhente, og da efterårssæsonen indeholder fire løbsweekender, hvilket giver otte løb, er der stadig masser af point at kæmpe om, samt gode chancer for at slutte med helt fremme i mesterskabet.

Efterårssæsonen starter med Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen den 16. og 17. august.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Claus Christensen
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •