Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Ternvalt dropper Spider Cup

207 Spider Cup
DK 

08/05/08 

207 Spider Cup- og sælger raceren
Peugeot 207 Spider Cup køreren Jesper Ternvalt har måtte tage en tung beslutning, han skal skrue ned for raceraktiviteterne i en periode, derfor sætter han nu sin nye racer til salg.
 

Det blev kun til en enkelt raceweekend for Jesper Ternvalt i Spider Cup raceren, en weekend med megen uro og manglende koncentration.
"Spideren er en fin racer, men jeg får hverken den ro og den tid der skal til for at lære den at kende, dertil er mit arbejdspres i øjeblikket for stort, derfor har jeg valgt at stoppe i klassen" - udtaler Jesper Ternvalt.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Når og/eller hvis der igen bliver tid til motorsport, vil jeg deltage i nogle Special Saloon Car løb med min BMW 320i DTC racer. Den kender jeg noget bedre, og vil derfor bedre kunne få udbytte af den tid jeg kommer til at kunne afse til motorsporten i den nærmeste fremtid" - slutter Jesper Ternvalt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Spider Cup raceren sælges raceklar med en pæn reservedelspakke, eller udlejes for enden enkelte løb eller resten af sæsonen.
Eventuelt interesserede købere/lejere kan kontakte Jesper Ternvalt på telefon: 2075 9600.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  •