Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Clio Cup - DK

Ja, bedre held næste gang …

Clio Cup - DK 
08/05/08 

Clio CupSæsonens første afdeling af Renaut Clio Cup fandt sted denne weekend på Jyllandsringen, og det var Thue Kristensen’s debut i klassen.
 

Og uha en debut, under lørdagens tidtagning gik det rimeligt planmessigt, klassen er tæt, så derfor er det de små ting som kan ændre startplaceringerne til søndags løb, men under tidstagningen kunne Thue Kristensen kører hans bedste tid på 1:16,595, kun lige 1 sek., efter den hurtigeste i klassen, og dermed placere sig som nr. 11 ud af de 18 deltagere.

Søndagens første heat var ikke lige det som Thue Kristensen havde drømt om, det startede godt, men en påkørsel for enden af publikumslangsiden, betød af Thue Kristensen’s Renault Clio holdte med snuden den forkerte vej, og han måtte pænt se til de andre kørte forbi, og dermed var Thue Kristensen bagerst og kunne begynder turen op igennem felten, Thue Kristensen endte på en 15. plads i søndagen første heat.


Thue Kristensen fik ikke den debut start som han havde håbet på, men allerede på lørdag er Thue Kristensen ”in action” igen.
(Foto: E-image.dk)

Søndagens andet heat var ikke meget bedre resultat mæssigt, dog igen med en god start, men på næstsidste omgang var der igen problemer, Thue Kristensen blev påkørt bagfra, og måtte enden heaten i sandkassen for enden af langsiden, men selvom resultaterne ikke lige var som ønkset, var det en god weekend, der blev samlet en masse data fra bilen, som bruges i resten af sæsonen, så mon ikke det var det man kan kalde en lidt uheldig weekend resultatmæssigt.

Allerede på lørdag går det løs igen, Thue Kristensen skal dog ikke deltage i Renault Clio Cuppen, men starte i et 4 timers løb ved Danish Endurance Championship som køres på Ring Djursland, og her danner han makkerpar med Emmet O´Brien som sidste år sluttede 4. til European Touring Car Cup i italien, her skal de igen samlet de vigtige data fra Clio’en, for at optimere bilen.

Allerede weekeden efter igen går det nemlig løs med Renault Clio Cup, og denne gang er det på Ring Djursland.

Thue K.


Læs mere om:
  • Thue Kristensen
  • Poulsen Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •      ASETEK SIMSPORTS