Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Kurt Thiim til start i Danmark

Danish Endurance
Championship 

08/05/08 

DEC - Danish Endurance ChampionshipGennem et par år har Kurt Thiim været en næsten fast kører på de danske baner til DTC-løbene og enkelte løb i DEC-serien, men i år så det ikke ud til, at kalenderen ville give plads til danske løb.
 

Nu er det alligevel lykkedes for Michael Klostermann at få en aftale i stand med Kurt, så han skal deltage i de fire DEC-løb for Perfection Racing.

- Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Kurt. Han er superprofessionel, når vi kører race og verdens mest rare menneske, når vi sidder i teltet og snakker, fortæller Michael Klostermann, der gennem sit mangeårige venskab med Kurt ikke havde svært ved at overtale ham, da den internationale kalender var faldet på plads.


Holdet der skal vinde over Porscherne i DEC.
(Foto: Gripping Media)

Bilen, der skal indsættes, bliver den BMW M3 GTR, som Claus Klostermann bruger i SSC. Bilen blev købt sidste år og har i vinterens løb gennemgået en komplet ombygning med det formål at blive en Porsche-killer..

- Jeg prøvede bilen sidste år, og der kunne vi som det eneste andet mærke give Porscherne kamp. Det var allerede dengang klart, at der var meget mere i bilen, så i år er planen at udfordre dem for alvor og komme først over stregen, griner Kurt velvidende, at planer og realiteter er sværere at få til at gå hånd i hånd når det gælder motorsport.


Bilen der skal bryde Porsches dominans.
(Foto: Gripping Media)

Bilen fik sin debut i sidste weekend til Åbningsløbet på Jyllands-Ringen, hvor den kørte problemfrit. Kraftværket fra Gerent Motorsporttechnic med små 500 hk har både moment og effekt til at matche Porscherne, så det bliver meget spændende at følge slagets gang i den kommende weekend på Ring Djursland - den danske version af ”Der grüne Hölle” som den legendariske Nordsleife på Nürburgring populært kaldes af kørerne.

Perfection Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Michael Klostermann
  • Perfection Racing
  • 10/05/08 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •