Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Gammel Hansen på banen igen

Special Saloon 
06/05/08 

Som de fleste andre, har Jørgen Hansen, Fjenneslev, brugt mange timer på værkstedet i vinterpausen før sæsonstarten i Bel-Ray SSC Challenge.
 

Og det er ikke småting, der er gjort ved bilen:
- Jeg har blandt andet sænket bilen yderligere, og så er den blevet en del bredere, fortæller han i teltet. Men motorens effekt har også fået en tand opad, så han håber på at kunne gøre sig mere gældende i kampen om mesterskabet.


Bredere og lavere – og hurtigere. Jørgen Hansen har forbedret bilen over vinteren.
(Foto: Gripping Media)

Under første tidtagning til weekendens løb på Jyllands-Ringen gik det da også rimeligt. En generel 4. plads og 2. plads i klassen efter Christer Gislerud's Porsche 996 var acceptabelt, men i næste tidtagning blev det til 2. pladsen både generelt og i SS3. Noget bedre, men målet var at komme foran Porschen i løbene. En opgave, der skulle vise sig at være meget svær for midtsjællænderen.

- I første heat missede jeg godt nok starten. Jeg kunne slet ikke se lysene, husker Jørgen. Men han kom efter det et par omgange, da han kom forbi Claus Klostermann for enden af langsiden. Gislerud og den hvide Porsche måtte han dog se forsvinde i horisonten.
- Ja, jeg må jo nok erkende, at Porsche bygger bedre biler end Jørgen Hansen... Lød det vittigt fra Jørgen, da han ventede på at få sin pokal efter løbet.

Mens første heat startede rullende, var der traditionel, stående start i søndagens heat. Fra første række gjaldt det for Jørgen om at følge med Porschen og holde resten af feltet bag sig. Men Michael Klostermann ville det anderledes. Han havde fået fyret op under sin BMW M3 og var umulig at fange.


Der var fuld fart på BMW’en.
(Foto: Gripping Media)

Senere i løbet lå Jørgen og kæmpede med Jens Hansen i Porsche. Men i de to venstrekurver for enden af langsiden var der en lille berøring, der sendte Porschen i en mindre snurretur.

- Jeg mener ikke at jeg kunne gøre noget for at undgå det, men han var ikke helt tilfreds bagefter, fortæller Jørgen om berøringen. Desværre for Jørgen betød det, at løbet var slut for hans vedkommende. Forhjulsophænget holdt ikke til sammenstødet med Porschen.


Mere sølvtøj hjem til hylden – garagen må snart være fyldt med pokaler.
(Foto: Gripping Media)

En ærgerlig slutning på en ellers fornuftig weekend for Hansen Racing, der nu må hjem på værkstedet og skifte ud i stumperne inden næste løb på Ring Djursland om to uger.

Hansen Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
 • Jørgen 'Gamle' Hansen
 • Hansen Racing
 • Jyllandsringen
 • 04/05/08 - Jyllandsringen - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her