Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Kevin Magnussen sejrer igen

Formel Ford - DK 
06/05/08 

Kevin Magnussen fulgte op på sin debutsejr fra lørdagens første afdeling af Formel Ford, da han i sin Aquila racer fra Fukamuni Racing søndag vandt anden afdeling af DM på Jyllands Ringen.
 

Til søndagens løb startede Kevin Magnussen igen fra første startposition, da han havde hurtigste tid fra hans første løb dagen før. Men starten gik ikke som planlagt og Kevin faldt tilbage til en placering som nummer tre. Han fik hurtigt overhalet og kom op på andenpladsen inden han indledte jagten på den rutinerede Tommy Nygaard. Kevin fik lukket hullet og gik flot forbi efter start/mål langsiden og derefter var hans føring ikke truet.


(Foto: Christina Bergdahl)

”Det er slet ikke til at forstå” sagde Kevin Magnussen efter løbet. ”Det er helt uvirkeligt og jeg er bare så vildt glad. Det er bare gået så godt og det har været så fedt. Jeg har glædet mig helt vildt til at komme i gang med sæsonen. Det er gået godt i vores tests, så jeg havde store forventninger til mig selv, så det er bare så fedt at kunne køre to sejre hjem på to dage”.

Stillingen i mesterskabet:
1 - Kevin Magnussen 43 p.
2 - Tommy Nygaard 36 p.
3 - Søren Moseby 27 p.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK - DM
  •