Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

Sylvest gjorde comeback i motorsporten

DTC Cup 
06/05/08 

Jesper Sylvest: ”Det går den rigtige vej”
Efter et års pause gjorde Jesper Sylvest i weekenden comeback til Danish Touringcar Championship. Men det blev et comeback med flere komplikationer.
 

Et maveonde natten mellem fredag og lørdag gav ikke det bedste udgangspunkt for at stille til start i træning og tidtagningen, og weekenden endte i et voldsomt møde med en betonvæg med store skader til følge.

Alligevel ser køreren fra Jægerspris positivt på situationen.
”Jeg er rimelig positiv, og jeg tror, at det nu går den rigtige vej,” siger Jesper Sylvest. ”Vi har fundet et rimeligt godt set-up, men det er primært mig, der skal have mere køretid i bilen. Tiderne i mit første heat var ikke langt fra, at jeg kan ligge i top 10. I andet heat havde jeg nogle dyster med Petter Granlund, hvor vi var nogle få tiendedele fra hinanden ved målstregen. Jeg valgte at køre på fire brugte dæk i finaleheatet, og det så rigtig godt ud på tiderne, hvor jeg også kunne bremse meget senere.”


Jesper Sylvest gjorde søndag comeback i DTC.
(Foto: Sylvest Motorsport)

Desværre endte det hele brat. Få omgange før mål blev Jesper Sylvest ramt af en konkurrent med det resultat, at han røg ind i en af de sikkerhedsmure af beton, som omgiver banen.

”Bilen var tæt på at vælte for mig, og jeg var godt nok gal bagefter,” siger Jesper Sylvest om episoden. ”Det var en meget uheldig situation, og han blev efterfølgende udelukket fra løbet. Det var bare ærgerligt, at der var så få omgange tilbage, for jeg lå som nummer tretten og var ved at finde tiderne. Det var mindre heldigt, specielt også når det var så stor en skade, men det var held i uheld, at jeg ikke væltede rundt.”

Næste opgave for Jesper Sylvest bliver en test på Ring Djursland på lørdag, men det bliver en kamp mod tiden for hans team, Poulsen Motorsport.

”Drengene på værkstedet har desværre fået noget at se til, men så professionelle som de er, så skal de nok få bilen klar,” siger Jesper Sylvest optimistisk. ”Jeg glæder mig helt vildt til at komme op og teste på Ring Djursland. Jeg tror, at det ligger godt til mig.”

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Sylvest Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •      ASETEK SIMSPORTS