Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Team GoGo Vitesse, så er vi i gang!

207 Spider Cup
DK 

05/05/08 

207 Spider CupSå kom vi endelig rigtig i gang. Med 14 Spiders til start og med de 2 Team GoGo Vitesse Spiders placeret på start positionerne 11 og 13.
 

Johnny Vejlebo og Allan Olsen var fra morgenstunden spændte og ja sommerfuglene som skulle være der, de var der…;-) En forventningens glæde om, at komme rigtig i gang, ikke kun med træning, men med rigtige heats i denne nye 207 Spider Cup 2008.

Med en næsten skyfri blå himmel og en sol der bagte ned over Jyllandsringen denne fine søndag, ja så var der virkelig lagt op til racerløb i særklasse. Peugeot 207 Spider Cup sæsonen kunne endelig skydes rigtig i gang og med travle dage bag os, med træning, tidtagning og ikke mindst en del teknik, så var det herligt, at se denne åbne klasse i aktion og at deres kører, teams og publikum endelig fik nye, flotte og anderledes racerbiler at kigge på.


Johnny Vejlebo Nielsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Begge de 2 Team GoGo Vitesse Spiders kom begge rigtig godt fra start og det var tydeligt at se, at begge kører var blevet mere vant til deres 2 Castrol farvede Spiders og allerede i første sving havde Johnny Vejlebo avanceret fra sin 11. plads til en 10. plads.

Allan Olsen kom også rigtig godt fra start og der gik heller ikke længe før begge Spiders lå meget tæt i intern duel. Allan Olsen avancerede til en 11. plads.


Allan Olsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Begge Spiders fra Team GoGo Vitesse var meget tydelige i feltet og gjorde gode profiler og de var begge aggressivt kørende og efter de 12 omgange sluttede de 2 Team GoGo Vitesse Spiders, med Allan Olsen på en 12. plads, og Johnny Vejlebo på en 9. plads.


Team GoGo Vitesse.
(Foto: Motorsporten.dk)

I heat 2 kom begge Team GoGo Vitesse Spiderne, som i heat 1, rigtig godt fra start, og jagten på bedre placeringer blev der gjort mange gode forsøg på, men desværre forblev placeringerne ved slutning af heat 2 som ved i heat 1, så i denne flotte løbsweekend blev det til placeringer på henholdsvis en 11 plads til Allan Olsen og en 9 plads til Johnny Vejlebo, så i den samlede stilling i Peugeot Spider Cup ligger Johnny Vejlebo nr. 8 og Allan Olsen ligger nr. 11.

Team Go Go Vitesse
Mette Viktoria Warming Rasmussen

Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Team Go Go Vitesse
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •