Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Blød opstart for HP Racing

Advan Cup 
05/05/08 

Efter grundig og omfattende tests, var HP Racing klar til weekendens åbningsløb på Jyllandsringen, men det blev en sæsonåbning på det jævne for teamet.
 

HP Racing havde forud for 2008 sæsonen testet bilerne godt igennem på flere baner, og havde fundet et godt setup til de forskellige baner. Og forud for weekendens åbningsløb på Jyllandsringen var forhåbningerne da også store. Men noget drillede.


De to faste kørere i teamet fulgtes ad gennem hele weekenden
(Foto: Motorsporten.dk)

Både Nick Reimersø og Dan Birkelev havde været med i de indledende tests, og var tilfredse med bilen. Tredjebilen i teamet skulle i denne weekend køres af Allan Bengtson, som desværre ikke fik testet i bilen inden weekendens løb.


Allan Bengtson debuterede i Advan Cuppen for HP Racing
(Foto: Motorsporten.dk)

Man havde fra start forventet kvalifikationstider på niveau med den sidste del af sidste sæson, men sådan gik det desværre ikke. Til gengæld kunne man i de to heats køre tider der matchede tiderne fra sidste sæson. Men man havde forventet bedre omgangstider. Og hvad gør man så? Efter evalueringen af weekendens heats, kunne man konstatere at man havde problemer med bagenden af bilerne. Og løsningen på problemerne har man allerede fundet frem til. Disse skal testes i forbindelse med DEC løbet på Ring Djursland i den kommende weekend.


Nick Reimersø
(Foto: Motorsporten.dk)

Her stiller teamet op med én bil, hvor man under den indledende træning vil bruge tid på at afprøve den løsning man har fundet frem til. På trods af at det ikke gik som forventet på Jyllandsringen i weekenden, så er teamchef Henrik Poulsen ganske fortrøstningsfuld for de kommende løb. Han henviser til at det som skabte problemer for kørerne, er der en løsning på. Løsningen er fundet, og nu forventer man at nu "ruller" det. Første bevis på det, vil man vise på Ring Djursland i den kommende weekend.

Dons

Læs mere om:
  • Dan Birkelev
  • Nick Reimersø
  • HP Racing / Henrik Poulsen
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Advan Cup - DM
  •