Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

207 Spider Cup - DK

To podieplaceringer i premiereløbet

207 Spider Cup
DK 

05/05/08 

207 Spider CupDavid Falch deltog denne weekend i premiere løbet i det danske Peugeot 207 Spider Cup mesterskab, der blev kørt i forbindelse med 'Åbningsløbet' på Jyllands-Ringen, her blev det til to podie placeringer til Team Jobcar Racing køreren.
 

Allerede fra den fri træning om lørdagen viste David Falch at han ville være med oppe foran i Spider Cup feltet, da han satte 3. hurtigste tid, og kun var et halvt sekund fra den hurtigste kører.


(Foto: Motorsporten.dk)

I tidtagningen kappede David næsten et sekund af sin tid fra træningen, hvilket var mere end konkurrenterne kunne præsterer, og han sikrede sig dermed pole position til det første af weekenden to løb.


David Falch i front for Spider Cup feltet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Da starten gik til det første af søndagen løb udnyttede David sin pole position på fornemmeste vis, og var første mand gennem sving 1 - en placering som han fastholdt hele løbet, selvom der ellers var rift om den fra kørerne på 2. og 3. pladserne - Tommy Schröter og Steffen Møller.
Undervejs satte David også løbets hurtigste omgangstid!


David Falch øverst på podiet i Danmarks første Spider Cup løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

I pausen mellem løbene fortalte David de fremmødte gæster i Jobcar Racing's telt om både sin karriere og om teknikken i Spider Cup raceren, så de stod endnu bedre rustet til at se løb to, hvor David med sejren fra første løb igen skulle starte fra pole position.


(Foto: Motorsporten.dk)

Han lavede igen en fin start, men det gjorde Tommy Schröter også, og han smuttede inden om David i det første sving, og lidt senere smuttede også Steffen Møller forbi, så David kom ned på 3. pladsen.
Det tog dog kun et par omgange før David igen var oppe på 2. pladsen, men trods flere førsøg kunne han ikke fravriste Tommy 1. pladsen, hen over målstregen var det knapt 0,5 sekund der skilte de to.


Selv om David's Spider Cup racer viste tænder i det andet løb, var det ikke nok til at kunne tage sejren.
(Foto: Motorsporten.dk)

Med sejren i første løb og 2. pladsen i det andet løb, de modsatte placereinger af Tommy, ligger de to nu lige i pointene, og forrest i Spider Cup mesterskabet med hver 37 point.

De får dog ikke lang tid til at hvile på lauerbladene, for allerede den kommende weekend skal de på banen igen, til et 4-timers løb på Ring Djursland.
Til som makker i 4-timers løbet får David sin ven, og tidligere go kart konkurrent, Michael Malberg som dermed får sin løbsdebut i en racerbil.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Team Jobcar Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •      ASETEK SIMSPORTS