Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

En fornuftig start for Hoff

Clio Cup - DK 
05/05/08 

Clio CupRené Hoff ankom til Jyllandsringen med håbet om en god sæsonstart, forudsætningerne var på plads, med en ny bil og ny team - AD-Racing. Hoff kører i år med i Clio Cup’en i en Renault Sport Clio III 2,0 16V - altså den nyeste model.
 

Den fri træning blev kørt lørdag formiddag, her fik René Hoff kørt 11 omgange, og ham kom hjem med 8. hurtigste tid, hvilket ikke er dårlig, når man ser at han kun er 1,004 sekund efter den hurtigste i klassen.

Lørdag eftermiddag gjaldt det så tidtagningen, her kom Hoff hjem med endnu en 8. plads, og han forbedrede tiden som han havde sat i den fri træning med næsten 4/10 sekund, så han kørte 1:16,475, og samtidig var han kun 0,938 sekund fra pole position, så der var optimisme før søndagens løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Rene starter fra 12. pladsen til sit debut løb i Clio Cup’en, og til trods for en forsigtig start fastholdes placeringen på den første omgang. Men allerede på anden omgang opstår der tumult som Hoff udnytter til sin fordel og avancere til 6. pladsen, men falder dog igen tilbage i feltet.

På 3. Omgang er der igen ved at være lidt ro i feltet og Hoff har stabiliseret sin 9. plads. Han kæmper om 8. pladsen med Ronnie Bodekær og på 5. omgang lykkedes det at komme forbi, og dermed er Hoff oppe på 8. pladsen.

Hoff’s næste mål er Jacob Kristensen, som har flere års erfaring i klassen, og Hoff ender løbet på en respektabel 8. plads.

Hoff starter fra 7 position til dagens andet løb, men taber under staten et par pladser. Der kæmpes som altid hårdt i klassen og midtvejs i løbet kommer Hoff op på 8. pladsen, hvorfra han igen jagter Jacob Kristensen.

René Hoff ligger resten af løbet under 1 sekund fra Jacob Kristensen, dog slipper han lidt til sidst uden dog at bringe sin 8. plads i fare. Dermed kom René Hoff hjem med to 8. pladser fra åbningsløbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Desværre var weekenden plaget lidt af tekniske problemer med den ny bil, og til trods for store anstrengelser så fik man ikke helt løst problemet. AD-Racing arbejder hård på at løse det til det kommende løb på Ring Djursland, og hvis det kommer helt på plads er Hoff sikker på, at han er med længere fremme i feltet.

Næste gang vi ser Rene Hoff på banen er den 18. maj hvor der køres på Ring Djursland.

Vejgaard

Læs mere om:
  • René Hoff
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •