Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kovalainen snart kampklar igen

Formel 1 
05/05/08 

Finske Heikki Kovalainen ramte i den grad muren under det spanske Grand Prix og slog sig rigtig meget. Nu er han ved at være klar igen.
 

Der er godt nyt for Heikki Kovalainen. Han melder sig selv klar til at kunne køre det tyrkiske Grand Prix i næste weekend. Der mangler dog lige den sidste lægeundersøgelse fra FIAs lægestab før han får lov til at køre.

Han har allerede genoptaget den fysiske træning, og selv om at hans hals stadig har lidt stivhed i sig efter uheldet, så regner han selv med at kan køre i det tyrkiske Grand Prix.


Heikki Kovalainen
(Foto: McLaren Media)

Eksperter har regnet ud at han blev udsat for en nedbremsningskraft med mødet med dækmuren, svarende til en g-påvirkning på ikke mindre end 27 g.

Hos McLaren forventer man også at Heikki Kovalainen kører i det tyrkiske Grand Prix. Dog tager man den forholdsregel at have Pedro de la Rosa klar i kulissen, såfremt at FIAs lægestab forbyder Heikki Kovalainen at køre. Selv siger Heikki Kovalainen at hans fokus kun er rettet mod at komme ud at køre så hurtigt som muligt igen.

Dons

Læs mere om:
  • Heikki Kovalainen
  • McLaren Formula 1
  • Circuit de Catalunya
  • Istanbul Park
  • 11/05/08 - Istanbul Park - Formel 1 - FIA F1
  •