Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Superleague Formula næsten klar til første test

SuperLeague 
04/05/08 

Den nystartede serie SuperLeague Formula er ved at klar til den første rigtige test. 20 biler er nu så småt ved at være klar til serien.
 

Den 29. juli køres der SuperLeague Formula test på Circuit de Catalunya i Spanien. Bilerne er Panoz chassiser med V12 motorer med 750 hk. De er på det nærmeste ved at være klar. Ingen hold har endnu annonceret hvilke kørere der skal teste bilerne, ligesom man heller ikke endnu har annonceret hvem der skal køre i løbene i serien.


Hvid er en af farverne som Ian Hutchinson skal arbejde med
(Foto: Superleague Formula)

Til gengæld ligger det fast hvem der skal designe bemalingen på bilerne. Opgaven er lagt i hænderne på Ian Hutchinson. Især Formel 1 kendere ved hvem denne mand er. Han stod bag designet på Jordans 7 UP biler, ligesom han også stod bag designet på Benetton og Renault bilernes Mild Seven udsmykning. Desuden har han vundet et hav af designpriser i Formel 1, A1 GP og i andre klasser også.


Rød og hvid kombinationen kan blive et problem
(Foto: Superleague Formula)

Til denne nye opgave siger han dog at det bliver lidt af en udfordring. Teamene i Superleague Formula er alle fodboldklubber.
"Det her kan godt gå hen og blive noget svært. Rød og hvid er populære farver i langt de fleste klubber, og jeg skal sikre at hver klub skiller sig ud fra de andre. Der skal være synlig forskel på bilerne ude på banen. Jeg har altid fået en god feedback for mit arbejde. Det er en helt unique udfordring, som jeg ser meget frem til."

Dons

Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  •