Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Danica Patrick på vej mod Formel 1 test

Formel 1 
04/05/08 

Den nyslåede Indy Car vinder, Danica Patrick, kan være på vej mod en Formel 1 test. Hun stiller dog én betingelse.
 

Da Danica Patrick fornyligt vandt et Indy Car Series løb i Japan, løftede mange sikkert øjenbrynene en anelse. Opmærksomheden er lige siden rettet mod hende, og måske er der nu en Formel 1 test på vej til hende.

I den forgangne uge er hun flere gange blevet spurgt ud om hun er interesseret i en Formel 1 test. Dertil svarer hun klart ja, men kun under én væsentlig betingelse:

"Enhver kører vil helt klart været glad for at kunne prøve en Formel 1 bil på et eller andet tidspunkt i vedkommendes karriere. Jeg mener ikke at der vil være noget galt i en seriøs test."

"Jeg blev spurgt om jeg ville køre en Formel 1 bil på Indianapolis i 2005, men jeg sagde nej tak. De ville have mig til at køre et showløb, det var lidt skuffende. Men jeg vil helt klart sige ja tak til en seriøs test."

Hos Honda afviser man slet ikke at Danica Patrick kan køre en test for teamet. Nick Fry siger at man faktisk har overvejet det, men at der ikke er fastlagt noget som helst endnu. Og hvorfor så lige netop Honda? Ganske enkelt, Honda leverer motorer til Danica Patrick i ICS.

Dons

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  • Honda Racing F1 Team
  •