Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Bette K med ny makker

Clio Cup - DK 
02/05/08 

Clio CupNår Clio Cup deltagerne i morgen kører ud på Jyllands-Ringen, bliver det første gang klassen må benytter de nye Clio III modeller - den model har Jacob 'Bette K' Kristensen og hans nye teamkollega Per Poulsen valgt at satse på.
 

Både Jacob Kristensen og Per Poulsen har flere sæsoners erfaring med Clio II modellen, ligesom Per har et års erfaring med Clio III modellen fra sidste års DEC mesterskab.


Jacob 'Bette K' Kristensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

De to er gået sammen i Team Danlad, hvor de forener deres erfaring, og begge må regnes mellem topkørerne i klassen.

I tirsdags kørte de den sidste test forud for sæsonen, det foregik på Jyllands-Ringen, hvor vejret var stik mod det metreologerne lover den kommende weekend.


Per Poulsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Testen foregik i øsende regnvejr, hvilket gav de to Team Danlad kørere mulighed for også at indarbejde et godt setup til den form for race - og traditionen tro, skal der nok blive brug for det i årets løb!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jacob Kristensen
  • Per Poulsen
  • Team Danlad
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •