Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Nyt år, nye farver, nye klasser - samme team

Diverse 
02/05/08 

Der er med stor stolthed at Ad- Racing og dets samarbejdspartnere præsenterer en ny sæson. En sæson spækket med spændende nye tiltag samt kørerere.
 

Ad-Racing starter sæsonen med nye farver på bilerne og den nye opdateret hjemmeside, samt nyt logo. Så nu vil det være de meget fremtrædende mørkeblå og orange farver der skal kendetegne teamets racerbiler og ADRacings innovative fremgang.


(Foto: Motorsporten.dk)

Folkene bag AD-Racing er dog de samme med Jesper Sally som teamchef, samt Kent Bernsdorf og Martin Frederiksen bag kulisserne.

AD-Racing vil i denne sæson være stærkt repræsenteret i Clio Cuppen med hele 4 biler. Bla. med den tidligere Advan Cup kører Réne Hoff og Martin Sally (søn af DTC kører Jesper Sally). I Advan Cuppen vil Louise B. Laursen og Peter Obel bringe ADRacing på banen for første gang.

I SSC klassen vil Niels Høiby være at finde bag rattet i en Volvo S60 Challange.

I den klasse der i sin tid skabte AD-Racing, udfra samarbejdet med Sally Racing, nemlig DEC er der hele tre biler der melder sig klar.

For nærmere info omkring kørere og biler mm. Klik in på:
www.ad-racing.dk

Præsentation af en nye sæson
Første gang du kan opleve ADRacing i action er den 3-4 Maj når Jyllandsringen holder åbningsløb i klasserne DTC, Advan Cup, Renault Clio Cup og SSC.

Vores stand vil være stedet med den gode atmosfære, fokus på glæden ved motorsporten og hyggeligt samvær med venner, familie og partnere.

Vi glæder os til sæsonen 2008.

Ad-Racing
Kristine Konopka