Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Honda Pro Cup 2000 cc

En god start på sæsonen

Honda Pro Cup
2000 cc 

02/05/08 

Årets første løb i Thailand blev igår afviklet på Bira banen lige uden for Pattaya, hvor danske Jack Lemvard deltog med en bil i hver klasse: Honda Civic One Make Race og Honda Pro Cup.
 

Danske Thomas Raldorf deltog også i dette løb, men dog kun i Honda Pro Cup klassen.


(Foto: Italkart)

Jack Lemvard lagde hårdt ud, og viste at det var med rette at han var stor favorit til at vinde Honda Civic One Make Race Klassen, hvor han satte en ny bane rekord i tidtagningen for denne klasse med tiden 1.15.28, som han under løbet forbedrede til en tid på 1.14.52. Jack Lemvard vandt begge løb i denne klasse suverænt.

Jack Lemvard, var også storfavorit til at vinde Honda Procup Klassen, men tidtagningen blev kørt i regnvejr, og Jack kørte af banen på sin anden omgang, og kunne ikke fortsætte, dog var hans tid på første omgang god nok til en samlet 5 plads.


(Foto: Italkart)

Thomas Raldorf havde ikke nogen “regndæk” så tidstagningen blev kørt på tørvejrs dæk, med meget lidt mønster tilbage på dækket. Dog lykkedes det ham at sætte 3 hurtigste tid efter 4 snurre-ture på 7 runder på banen.

Begge løb i Honda Pro Cup Klassen blev kørt om søndagen.

Første løb blev kørt i tørvej, og her fik Jack en rigtig god start, og kørte sig frem til 3. pladsen i første sving, og pressede hårdt for at komme forbi køreren på anden pladsen. På anden omgang fik han et problem med motoren, så den kun kunne tage 7000 omdrejninger, istedet for de normale 9000 omdrejninger, så han kunne ikke længere følge med, og blev nu presset bagfra af Thomas. Et par omgange senere gik det helt galt, da Jack’s styretøj gik i stykker. Thomas overtog 3. pladsen, som han holdt til mål.


(Foto: Italkart)

Andet løb blev kørt om eftermiddagen på en regnvåd bane, og Thomas havde nu fået fat i regnvejrs dæk og fået sat bilen op til regnvejr. Jack’s bil var igen blevet lappet sammen, men den kørte langt fra godt og styringen var helt forfærdelig. Start-placeringerne i andet løb blev afgjort af omgangstiderne i forste løb, så Thomas skulle starte 5’er og Jack skulle starte 6’er. Thomas fik en kanon start, på den våde bane, og kørte sig frem til en første plads inden første sving og så sig herefter aldrig tilbage. Thomas satte løbets hurtigste omgang på den våde bane, og var hele 3 sekunder hurtigere en nogen anden kører på banen, og kom sikkert I mål på en første plads. Jack havde en dårlig start, men holdt sin plads igennem løbet og kørte sig ind på en samlet 4 plads i sin klasse.


(Foto: Italkart)

Jack Lemvard fører nu Honda Civic One Make Race Klassen.

Thomas fører nu Honda Serien i Pro Cup klassen.

Næste løb i denne serie bliver i Nord Thailand, på en By-bane.

Både Jack og Thomas skal i ilden igen den 10 og 11 Maj i Super 2000 klassen.

Italkart (Thailand) Co., Ltd.

MRR

Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  •