Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally Sprint

PA-Motorsport til sprint i Sverige

Rally Sprint 
03/05/08 

Søndag skal PA-Motorsport, Preben Andersen / Jesper Borgen i BMW M3, til Hässleholm for at køre det store rallysprint, Lille Mats Rallysprint, hvor der er 132 biler til start.
 

Løbet køres på en rundbane ved en kaserne i Hässleholm, og der køres 3 heat, der hvert er 8 km. langt. Der er både danske, svenske og norske biler til start. Og det er alt fra historiske rallybiler til stort set nye 4-hjulstrukne biler, så der er lidt for enhver smag.


(Foto: Allan Post)

At både BMW M3 og mandskab er i topform beviste de sidste week-end, hvor de vandt en suveræn klassesejr og blev nr. 6 generelt i 1. afd. af danmarksmesterskabet, så til dette sprint kører teamet igen efter en topplacering, og ser gerne en generel sejr i hus. Teamet har tidligere vundet dette sprint og blev sidste år nr. 2.

Preben Andersen har fået tildelt start nr. 1.

PA-Motorsport
Heidi


Læs mere om:
  • Sverige
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS