Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

PA-Motorsport klar til DM1 i rally

DM Rally 
25/04/08 

På lørdag går det løs i årets første afdeling af danmarksmesterskabet i rally, og det glæder Preben Andersen sig rigtig meget til.
 

”Ud over et enkelt DM-løb som jeg kørte i forrige sæson, er det 3 år siden at vi stillede til start i DM-serien, så jeg ser frem til denne sæson hvor vi skal være med i alle serien 6 løb, og derved være med i kampen om det samlede mesterskab.”


(Foto: Torben Ager)

Preben Andersen i BMW M3 har Jesper Borgen med som co-driver, når Danflex Huse Gjønge Rally skal køres i området omkring Præstø på Sydsjælland. Der skal tilbagelægges 125 km hastighedsprøve, og disse kilometer er fordelt på 6 forskellige prøver, der hver skal køres 2 gange. Starten går kl. 9 om morgenen og 1. bil forventes i mål kl. 17.30.

Der er 69 biler til start, så det bliver med al sandsynlighed en hård kamp, da der både er 4WD-biler, de nyere Super 1600-biler, en helt ny Peugeot 207 og en BMW M3 svarende til Preben Andersens egen blandt de startende. Men Preben Andersen mener at teamet er godt forberedt og er fuld af optimisme; ”Bilen kører super godt og er meget hurtig, hvilket den beviste for 14 dage siden til Yokohama Mesterskabet i Frederikssund, hvor vi løb med sejren. Så hvis vejen er tør får den fuld gas fra 1. prøve og ingen tvivl om at vi så er med i front”.

PA Motorsport


Læs mere om:
  • Vordingborg
  • 26/04/08 - Vordingborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: