Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Super Kart

Frøken Gatting blev rødhåret i Thy

Dansk Super Kart 
03/05/08 

Dansk Super Kart sluttede i 2007 på den fremragende bane i Thy og det kan Michelle godt huske, et defekt stik til ECU’en til bare 25 øre, kostede deltagelse i finalen om lørdagen, da motoren nægtede at starte.
 

Dermed røg et DM og meget vigtige points lige ned i vasken. Det blev kun til en samlet 3. plads i Dansk Super Kart.


(Foto: Loke Racing / Lars Søby)

Bevæbnet med sine nye tekniker Ivan Holmstrøm, havde teamet besluttet at tage skeen i den anden hånd og kørte rent bord, med ikke mindre end 2 finale sejre.
Det skal anføres, at samtlige teknikere ikke havde det nemt, med konstant skift mellem wet og en halv tør bane, næsten til slicks. Det kostede mange kører, et utal af brændte wet dæk, der som bekendt er super soft.

Michelle Gatting er ikke kendt for at være wet specialist, men kørte taktisk i pre-finalen om søndagen, hvilket betød en startplacering som nr. 9 i finalen. Det er jo ikke noget at skrive hjem om, hvis det ikke var fordi hun efter starten, i første sving var avanceret til en 3. plads, på 400 meter.
Hvordan krudtuglen bære sig ad, er stadig en gåde for alle seerne på dk4, der sendte live.
Men en enestående flot start, i verdensklasse, helt på F1 niveau. Der er altså en grund til at Michelle Gatting ligger nr. 6 i Europa i WSK og i dag fører DANSK SUPER KART.

Men kampen er intens kun 5 points ned til Jonas Hansen og igen 2 poins skiller til Jacob Nørtoft, så det bliver umådeligt spændende om Michelle kan beholde føringen på Roskilde Racing Center, hvor hun i øvrigt er indehave af banerekorden i udlejningskart, ja du læste rigtigt.
Hvis du vil følge Michelle og alle de andre 120 kører i Dansk Super Kart, kan du se løbende på dk4 den 21/22 juni, fra kl 15:30 både lørdag & søndag.

Hvorfor blev Michelle rødhåret i Thy?
Jo - når man får hældt 3 flasker rød børne boblevand, ned af nakken, kan det altså ses.

Loke Racing
Lars Søby


Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  •