Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Frustrende weekend for HP Racing

Advan Cup 
10/06/08 

Det var ikke verdens bedste weekend for HP Racing, men der kom alligevel points på kontoen.
 

For HP Racing var det ikke den weekend man havde håbet på. Et forsat problem skabte besværligheder for teamets to kørere, Nick Reimersø og Dan Birkelev.

HP Racing var som sædvanligt mødt op med positive forventninger til weekends aktiviteter på Jyllandsringen, men problemer med begge biler satte en stopper for de helt store forventninger. Der er visse problemer med bremserne, som gør at de to kørere ikke får de optimale omgangstider.

De to kørere var ligeligt handicappet af bremseproblemerne og fulgtes ad i placeringerne i næsten hele weekenden. I træningen forud for tidtagningen placerede de to kørere sig på tiende og elvte pladsen med Dan Birkelev som den bedst placerede af de to. I tidtagningen forbedrede de to kørere sig hver med en placering.


Begge HP Racings biler i aktion - her i første heat
(Foto: Motorsporten.dk)

I første heat kom duellerne så, og et stykke inde i første heat var to kørere lige foran Dan Birkelev i tæt duel, en duel som Dan Birkelev også blev involveret i. Han kom derfor lidt for tæt på den ene af konkurrenterne, hvilket kostede en forskærm. Hvad der var værre var at højre forhjul blev skubbet godt 4 cm bagud i forhold til den normale placering. Dan Birkelev formåede trods skaden at køre bilen hjem på samme placering som han var startet fra, nemlig som nr. 9. Nick Reimersø kæmpede ligesom Dan Birkelev med bremserne. Han sluttede første heat som nr. 10.

I andet heat kunne Dan Birkelev desværre ikke stille til start da forbroen på bilen var slået skæv i hændelserne i første heat. Den placering som han her ufrivilligt afgav tog Nick Reimersø sig så af. Nick Reimersø var ellers kommet nogle placeringer længere frem, men bremserne drillede igen, så han måtte foretage en ufrivillig undvigemanøvre for ikke at køre helt af banen. Det kostede 3 - 4 placeringer.


Nick Reimersø gjorde det godt trods bremseproblemer
(Foto: Motorsporten.dk)

Trods problemerne med bilerne, kunne de to kørere fra HP Racing dog forsvare deres positioner i den samlede stilling. Her ligger Nick Reimersø forsat placeret som nr. 6 hvor han kun har 11 points til den samlede tredjeplads. Dan Birkelev er placeret som nr. 10, men har et lidt større spring op til nærmeste den foran placerede konkurrent.

Teamchef - og ejer Henrik Poulsen fortæller at teamet har planlagt test både onsdag i denne uge og onsdag i næste uge hvor man især vil arbejde med de bremseproblemer som øjeblikket driller mere end ualmindeligt meget.

Dons

Læs mere om:
  • Dan Birkelev
  • Nick Reimersø
  • HP Racing / Henrik Poulsen
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Advan Cup - DM
  •