Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

TH Motorsport med ny sponsor

Super
Challenge 

02/05/08 

MC-Basen Super ChallengeTH Motorsport med kørerne Steven Tirsgaard, Simon Tirsgaard og Steen Hansen har fået ny hovedsponsor ved Martin Professionel.
 

Martin Professionel har afløst Designa Køkken som hovedsponsor fra sæsonen 2008 efter mange års uvurderlig støtte fra Designa Køkken ved Henning Christensen. Der skal samtidig lyde en meget stor tak til Henning Christensen og et velkommen til firmaet Martin Professionel. Teamets navn og logo vil fremover være som hovedoverskriften på brevet. Der vil senere komme en yderligere præsentation af firmaet ved en pressemeddelelse og beskrivelsen på teamets hjemmeside.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Der bydes også samtidig velkommen til gamle og nye sponsorer, der er nævnt nederst på siden.

Steven Tirsgaard og Steen Hansen har i forbindelse med forberedelserne til den nye MC Basen Super Challenge 2008 sæson deltaget ved DM på Knutstorp i Sverige i den forløbne weekend, hvor de kørte på deres nye Yamaha YZF R 6ere og deltog i klassen Super sport 600 klassen. I det første løb om lørdagen indtog Steven Tirsgaard 1. pladsen, medens Steen Hansen blev nr. 2, medens der i løb nr. 2 om søndagen blev byttet lidt rundet, idet Steen Hansen indtog 2. pladsen og Steven Tirsgaard blev nr. 3, medens 1. pladsen suverænt blev taget af Jan Jespersen, der i øvrigt til den kommende sæson sammen med teamkammeraten Karsten Lund deler paddock/ryttergård med Steven og Steen.

Det var i øvrigt det første rigtige løb Steven Tirsgaard kørte efter det voldsomme styrt på Padborg Park i august 2007, og vi er i teamet glædeligt overraskede over, hvor hurtigt Steven igen kører rundt på banen på YZF R 6eren. Instinktet med at ville være blandt de forreste i feltet er stadig intakt. Steen Hansen har ligeledes startet sæsonens løb og træning på en meget lovende måde.

De testede både de nye Bridgestone dæk samt forskellige opsætninger på deres nye Yamaha YZF R 6ere under andre af løbene på Knutstorp samt under fri træning og tidtagning.

Simon Tirsgaard, 15 år, deltog i løbene på Knutstorp på Steen Hansen Yamaha YZF R 6er fra 2007, og han præsterede tider rundt på banen, der hele tiden blev forbedret og han endte kun nogle få sekunder af Steven Tirsgaard og Steen Hansen samt Stevens mekaniker Jakob Filtenborg.

Steven Tirsgaard og Steen Hansen udtrykte efter træningen og løbene på Knutstorp meget stor tilfredshed med deres nye Yamaha YZF R 6ere, som de glædede sig til at køre løb på ved MC Basen Super Challenge i sæsonen 2008.

TH Motorsport

Morten Kimer Hansen


Læs mere om:
  • Steen Hansen
  • Steven Tirsgaard
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Super Challenge - DM
  •