Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Ib Kragh til Dan Glas Sprint

Rally Sprint 
30/04/08 

Allerede Kristihimmelfartsdag, mødes en stor del af den danske rally elite igen, denne gang til Dan Glas Rally Sprint i Ringkøbing hvor banen er flyttet tilbage i de gamle og vante omgivelser, dog med enkelte ændringer.
 

Der er ikke tid til at hvile på lauerbladene, for dårligt er DM1 slut, før start på næste motorløb flages i gang. Ib Kragh glæder sig til at komme til Ringkøbing, og han har et helt klart mål med sin deltagelse. ”Jeg har vundet løbet 3 gange i træk, så hvorfor ikke spille 4 på stribe?”. At vinde løbet for 4. gang, bliver ikke noget let opgave, for bl.a. vinderen af DM1, Max Kristensen kommer med sin firehjulstrukne Subaru, Brian Madsen kommer med en helt ny 106 MAXI og så kommer jo også Martin Johansen i Suzuki.

”Der bliver sjovt, men med garanti også spændende”, fortæller Ib, der håber på masser af tilskuere med højt humør og skulle det holde tørvejr, ja så er det også i orden.

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: