Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

207 Spider Cup - DK

Falch 'tændt' til Spider Cup debut

207 Spider Cup
DK 

30/04/08 

207 Spider CupEfter et par sæsoner i DTC-serien, er David Falch fra Tune blandt de kørere der i år skifter over til den nye Peugeot 207 Spider Cup klasse, og den kommende weekend kører de seriens første løb på dansk grund.
 

Efter nogle meget givtige testdage på Padborg Park, hvor David Falch virkelig fik god føling med Spider Cup raceren, var han sidste weekend på Jyllands-Ringen til seriens officielle test- og præsentationsweekend.


(Foto: Motorsporten.dk)

Testweekenden forløb, ligesom de tidligere testkørsler med Spider Cup raceren, uden mekaniske problemer så det blev til mange omgange på Jyllands-Ringen, banen hvor også weekendens 'Åbningsløb' skal køres.

Weekenden igennem var David i den forreste del af feltet, og hans tider til de hurtigste kørere i klassen blev hele tiden mindre, så der er god optimisme i Team Jobcar Racing.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg syntes at Spider'en er sværere at køre på Jyllands-Ringen, end den er på Padborg Park, men det gik da nogenlunde. Der skal kørens nogle helt andre linier end jeg er vant til fra DTC raceren" - udtaler David Falch, der er virkelig tændt på at lave et godt resultat i weekenden - "Når jeg får nogle flere omgange i bilen, skal det nok blive godt, så jeg ser fortrøstningsfuldt frem til 'Åbningsløbet', som gerne skulle krones med en top 3 placering."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Jobcar.dk
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •      ASETEK SIMSPORTS