Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

PG Rallysport fører Sport 1400

DM Rally 
01/05/08 

Lørdag den 26. april deltog PG Rallysport i første DM afdeling ud af seks, ved Præstø.
 

Rallyet var på 115km fordelt på 6 prøver som skulle køres 2 gange.

PG Rallysports mål var, at kører efter en sejr i Sport 1400 og prøve at blive blandt de 25 generelt. Men på papiret så det sidste nok lidt vanskeligt ud.
Teamets værste konkurrent i 2008 sæsonen, Thomas Winther, var også meldt til start, så ham skulle de igen ud og prøve kræfter med.

Dagens første prøve startede godt, vi lavede allerede et godt hul ned til Winther på 8 sekunder. Så efter de tre første prøver var der service og der havde vi lavet et forspring på 14 sekunder, og vi er på daværende tidspunkt rykket op som 35 generelt.


(Foto: PG Rallysport)

Da vi kørte ud til de næste tre prøver, valgte vi at holde det nuværende tempo, der var jo ikke nogen grund at gå ud satse hele butikken, når vi nu førte.

Så vi holdt tempoet og øgede føringen på de næste tre prøver, til 34 sekunder og avancerede 2 pladser i det generelle til nr. 33.
Vi må sige at der var fart i bilen, når vi allerede halvvejs inden i rallyet havde lagt så meget afstand til Winther, da vi plejer at ligge meget tæt.

Den sidste halvdel af rallyet går lige så godt, vi trækker mere fra på hver eneste prøve.
Det ender med at vi vinder, sport 1400, med 54 sekunder ned til nr. 2 Thomas Winther og bliver nr. 29 generelt. Så vi var meget tilfredse da vi kom i mål.

Nu har teamet deltaget i tre rallyer i år, har tre sejre og fører Sport 1400, med 5 point ned til Thomas Winther.

PG Rallysport vil godt sige tak til løbsledelsen for de gode prøver de havde arrangeret. Samtidig vil de også takke Jimmi Hansen som var co-driver, til DM 1, da Teddy Grasson var ude at rejse. Jimmi gjorde et kanont stykke arbejde, man skulle tro han havde deltaget i mange DM løb.

Næste arrangement For PG Rallysport bliver DM 2 den31. maj.

PG Rallysport


Læs mere om:
  • Vordingborg
  • 26/04/08 - Vordingborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: