Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Lars Erik Nielsen vandt på Monza i LMS

Le Mans
Series 

29/04/08 

2. afdeling af LMS på Monza
Det blev til sejr for Lars Erik Nielsen, Allan Simonsen og Richard Westbrook på Monza. Et løb med intense kampe, sort uheld og champagne.
 

Udsigten er bedst fra podiet:
Lars Erik Nielsen og medkørerne Allan Simonsen og Richard Westbrook kørte sig til en sejr i weekendens anden afdeling af Le Mans Series på Monza-banen i Italien. På podiet stod Lars Erik på andenpladsen, men bilen som kom først i mål blev efterfølgende diskvalificeret.

-Det er skønt at stå på Podiet på Monza og se på bjergene, det er den smukkeste udsigt efter Le Mans Podiet. Monza er en af mine favoritbaner, hvor jeg har vundet flest løb her i udlandet og sejren i dag står højt på listen, lyder det fra en glad Lars Erik.

Det var et dramatisk løb på Monza, hvor Farnbacher Racings Porsche 997 RSR punkterede, blev påkørt bagpå og efterfølgende tvunget til et overflødigt pitstop for kosmetisk at rette på bagenden.

Westbrook startede, kørte op på fjerdepladsen, overlod rattet til Simonsen der holdt stand. Så kom Lars Erik i bilen og gav den tilbage til Westbrook på andenpladsen, takket være et par kørerfejl blandt de forankørende.

Westbrook kæmpede sig op og ned i feltet og overhalede i den i sidste time Farnbacher Racings Ferrari og vandt dermed den interne duel på banen.

-Efter at have ført og udgået i Dubai og Barcelona, er det en forløsning at have gennemført her i Italien, og især fordi det blev en sejr. Det er dejligt at se vi har valgt rigtigt med Farnbacher, Porschen og mine to medkører Allan Simonsen og Richard Westbrook, siger Lars Erik.

Til slut en lykønskning med den første sejr til Team Essex med Casper Elgaard og John Nielsen i LMP2. Det er rart at se de to danske teams, der stiller op begge ender på podiet.

Karsten Lemche


Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Lars Erik Nielsen
  • Monza
  • 27/04/08 - Monza - Le Mans Series
  •