Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

Streetfire Racing bliver støttet af Deko

Rally 
29/04/08 

Streetfire Racing kan nu præsentere sin første samarbejdspartner, det er det store firma Deko loft + væg.
 

DEKO loft+ væg p|s er Skandinaviens førende udbyder af flytbare skillevægge og en af Danmarks største tømrer- og snedkervirksomheder, specialiseret i kontor- og erhvervsindretninger samt institutionsbyggeri.
Virksomheden blev etableret i 1970 og beskæftiger i dag mere end 250 medarbejdere.
DEKO kan yde landsdækkende service med hovedsæde og centrallager i Tåstrup ved København og med afdeling i Kolding, som varetager salg og udførelse i Jylland og på Fyn.
Endvidere leveres i samarbejde med faste lokale samarbejdspartnere komplette indretningsløsninger i over 25 lande i Europa, Afrika og Asien.

Adm. Direktør Peter Krogh:
”Vi har valgt at støtte Streetfire Racing i denne sæson, da vi syntes at det er et spændende projekt.
Vi har kendt Klaus Hammer igennem en del år, og syntes at han er meget seriøs med sin sport og med de projekter han går i gang med.
Vi tror på at Streetfire Racing vil eksponere os, på en måde der er ny for os, og at de bliver fornemme repræsentanter for Deko i dansk rally sport.”

Teamchef Peter Ackermann:
”Vi er utrolig glade for opbakningen fra Deko, det er rigtig vigtig med nogle gode samarbejdspartnere, for at kunne være med i denne sport.”

Deko er en kæmpe virksomhed, og med deres støtte, håber vi på at få startet et professionelt samarbejde, med glæde for begge parter. Vi håber på at få samlet en sponsorgruppe, vi kan eksponere efter bedste evne, og til glæde for alle parter.

Streetfire Racing
Peter Ackermann
Teamchef


Læs mere om:
  • Klaus Hammer
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS