Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

Team Tyrstrup Kro går online

DTC Cup 
29/04/08 

Med under en uge til starten går på DTC-sæsonen 2008, kan Team Tyrstrup Kro nu løfte sløret for deres hjemmeside.
 

- Det er vigtigt for os at kunne præsentere vores sponsorer på en værdig måde, samtidig med at kunne bringe billeder og nyheder efter hvert løb, fortæller Lars Christensen, der udover at være teamchef for Team Tyrstrup Kro selv deltager i Casinoportalen Renault Clio Cup.

- Udvikleren af hjemmesiden er Spider-Web.dk, der vel efterhånden har speciale i motorsportshjemmesider. Samtidig leverer søsterfirmaet, Gripping Media, billeder til hjemmesiden efter hvert løb, så der bliver ikke tale om en forældet og kedelig side, som man ellers risikerer at løbe på, tilføjer Lars Christensen.

Klar til start
I weekenden kørtes der som bekendt DTC-test på Jyllands-Ringen, hvor alle hold fik lejlighed til at teste deres biler. Også Team Tyrstrup Kro var til stede, hvor Camilla Stephansen fik kørt en masse værdifulde kilometer i sin Seat Toledo.


Camilla Stephansen under weekendens test.
(Foto: Gripping Media)

Nu ser holdet frem til at komme til start i årets første løbsweekend, hvor vejret, ifølge DMI, stadig ser fornuftigt ud omkring FDM Jyllands-Ringen.

Team Tyrstrup Kro

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Camilla Stephansen
  • Team Tyrstrup Kro
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •      ASETEK SIMSPORTS