Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Sidste test inden det går løs

Special Saloon 
29/04/08 

Hele vinteren har vores overchefmekaniker Thomas med stor omhu gået og bygget begge biler om fra ende til anden. Bilerne har været strippet fuldstændig, er blevet renset for al maling og udbygget med større skærmkasser inden han begyndte at montere alle stumperne igen.
 

Begge motorer er blevet renoveret ved Gerent Motorsport, hvor troldmanden Uli flere gange i ren ekstase har ringet og forsøgt at overdøve motoren i prøvebænken: ”Er brölt doch wie ein wildes Tier!”


Fuld fart ind i Big Mag.
(Foto: Gripping Media)

Motorerne går fantastisk godt og yder masser af hestekræfter og moment. Undervognen er bygget fuldstændig om for at passe til de nye fælge, så det var med stor spændig, at holdet i lørdags mødtes på Padborg Park til en kombineret Shake Down og test. Begge biler styrede og bremsede næsten perfekt fra starten, så det meste af programmet var afviklet til frokost.

Eftermiddagen skulle så bruges til lidt testkørsel, men de planer blev hurtigt ændret. Michaels bil kunne ikke køre, fordi et kabel var knækket på et sted, hvor man ikke bare kunne komme til at udskifte det. Claus kom på banen, men endnu hurtigere ud i sandkassen, da et hjulleje gav op under belastningen på vej ud af et langsomt sving. Det kostede et par skrammer og en hækspoiler, men det var billigt sluppet, da uheldet lige så godt kunne være sket i Big Mag, hvor hastigheden er betydeligt større.


Et lille hint til vores konkurrenter.
(Foto: Gripping Media)

Samlet var det en god dag, som viste at der er lavet et gedigent stykke håndværk i vinterens løb. Der var færre justeringer end forventet og uheldet med hjullejet skete trods en beregnet overdimensionering. En inspektion af det andet leje viste begyndende bøjning, så nu er kraftigere lejer og bæredele blevet udviklet og monteret.


Teamet med nystrøgne biler og rene fingre.
(Foto: Gripping Media)

På testdagen blev der tid til at få alle mand iklædt nyt tøj, som Ninki Bilvask A/S har sponseret. Der er ingen tvivl om, at vi nok skal blive set i pitten!

Perfection Racing

Læs mere om:
 • Claus Klostermann
 • Michael Klostermann
 • Perfection Racing
 • Jyllandsringen
 • 04/05/08 - Jyllandsringen - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her