Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Niki og Arly udgået i DM 1

DM Rally 
30/04/08 

Årets første afd. af Gjønge rallyet artede sig ikke som Niki og Arly havde håbet på. Det startede ellers så godt, de var med det samme i en god rytme og der var ro på og rigtig god fart i bilen.
 

Men fra første meter på første prøve kom der en kedelig blå røg fra bilen. Det fortsatte også på anden og tredje prøve og da det blev værre og værre valgte Niki og Arly at stoppe den videre deltagelse i rallyet, for ikke at risikere at ødelægge noget i motoren. Som Niki udtalte: Det var rigtigt ærgerligt, for vi ville så gerne have givet konkurrenterne kamp til stregen og var klar til at køre for en klasse sejr, men sådan skulle det altså ikke være denne gang.


(Foto: Bjerg Motorsport)

Teamchef Allan Larsen var tilfreds med beslutningen om at stoppe inden motoren tog skade og det gik helt galt og sagde videre: Ja, det var ærgerligt, men vi må se fremad og nu må teamet hjem og skille motoren og finde fejlen så den er klar til næste afd. af DM, som bliver kørt omkring Horsens d. 31. maj.

Teamet kom til DM 1 fra en deltagelse i det Britiske Rally Championship (BRC) weekenden forinden, hvor de endte som nr. 3 i klassen og denne weekend stod den altså på DM 1, og turen går til England igen d. 24. – 25. maj hvor holdet skal køre det berømte Jim Clark International rally, så der er nok at se til, men det er et rigtigt stærkt team med nogle super dygtige mekanikere, som går genne ild og vand, og de ved hvad de har med at gøre, så ingen problemer i det.

Bjerg Motorsport
CL


Læs mere om:
  • Niki Bjerg Larsen
  • Vordingborg
  • 26/04/08 - Vordingborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: