Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Clio Cup - DK

Hoff debuterer i Clio Cup'en

Clio Cup - DK 
29/04/08 

Clio CupEfter 4 år i Yokohama Cup/Advan Cup skifter René Hoff i denne sæson klasse, han skal køre Clio Cup for AD Racing i samarbejde med Sally Racing. Hoff har store forventninger til denne sæson, men han er samtidig godt klar over at det er en benhård klasse, hvor kampen i toppen er ultra tæt.
 

René Hoff har testet den orange/blå bil et par gange, og finder sig rigtig godt tilpas i bilen, så han glæder sig rigtig meget til at komme i gang med denne nye sæson, og de helt nye udfordringer.


(Foto: Motorsporten.dk)

Vejret ser foreløbig ud til at ville tilsmile Hoff og Jyllandsringens publikum, når der i den kommende weekend blændes op for årets første race weekend.
Hoff og AD Racing har Clio'en helt klar, og den er trimmet til et godt resultat.


(Foto: Motorsporten.dk)

Hoff er optimist, men vil ikke komme med et konkret bud på hvor godt det kan ende den kommende weekend. En ting er dog sikkert, Hoff glæder sig til at køre i en bil som bare virker hver gang, så nu er det bare ud og give den gas.

Vejgaard

Læs mere om:
  • René Hoff
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •      ASETEK SIMSPORTS