Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Peugeot Køge Sport er endelig klar

Danish
Touringcar
Challenge 

28/04/08 

- til sæsonstart med stærk opstilling i både DTC og Peugeot Spider Cup
Team Peugeot Køge Sport har som optakt til sæsonen testet på Padborg Park 2 gange, for at få det hele til at spille 100 % inden det for alvor går i gang, og er i denne weekend var de samlet på Jyllandsringen i forbindelse med præsentations weekenden.
 

Her viste Robert Schlüssen at han er klar til denne sæson som hurtigste forhjulstrækker i både første og anden træning, hvilket er en stor beroligelse for teamet som har arbejdet hårdt på at få klargjort bilen.


Robert Schlüssen i DTC Peugeot 407.
(Foto: 1st shot)

Mike Mathiesen har også skrevet kontrakt med teamet, og har vist både på testene på Padborg Park og Jyllandsringen (præsentations weekenden på Jyllandsringen den 27 maj 2008) at spideren passer lige til hans køre stil, det viste han ved at sætte den absolutte hurtigste tid.

Mike har tidligere været et stort navn i Gokart sporten med flere danmarksmesterskaber samt flotte placeringer internationalt. Her er der ingen tvivl om at han i år vil være en meget spændende kører at følge i kampen om mesterskabet.


Mike Mathiesen (7) og Ronny Wechselberger (8) i Peugeot 207 Spider Cup.
(Foto: Team Peugeot Køge Sport)

Sidst men ikke mindst har vi Tyskeren Ronny Wechselberger, som de sidste par år har deltaget i Formula 3 German Championschip hvor han har vundet 3 løb i privat cuppen, han vil i år prøve kræfter med de danske racerkører i spider cuppen.

Team Peugeot Køge Sport
Bjarne Haun/Mark Mathiesen


Læs mere om:
  • Robert Schlünssen
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her