Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

1-2-3 til Subaru

DM Rally 
29/04/08 

Flot rallystart til midtjyske kørere
For Subaru i Danmark blev første afdeling af danmarksmesterskabet i rally endnu bedre end juleaften: Jyske Subarukørere besatte nemlig de tre første pladser foran konkurrenterne fra Peugeot, Suzuki, VW og BMW.
 


Jørgen Pilgaard fik en flot start i Subaru Rally Team, og publikumspleje havde han også styr på. Her stiller han i en pause op til familiefotograferng for nogle tilskuere.
(Foto: Michael Eisenberg)

Subaru Rally Team i Viborg klarede sig flot: Den syvdobbelte danmarksmester Karl-Åge Jensen fra Rødkærsbro blev sammen med Hans Marx fra Luxemborg nummer 2, mens teamets nye kørere Jørgen Pilgaard fra Ryomgaard og Freddy Pedersen fra Bjerringbro blev nummer 3.


Det tog kun to hastighedsprøver, så var Jørgen Pilgaard helt oppe i fart i sin debut med en firehjulstruken rallybil.
(Foto: Michael Eisenberg)

I en helt ny Subaru Impreza WRX STI, der havde danmarkspremiere i løbet, blev Christian Jensen fra Ans og Søren Tøndborg fra Kjellerup nummer otte. De var oppe at snuse til andenpladsen, men en bøjet bærearm i forhjulsophænget gjorde, at de måtte køre med nedsat hastighed på sidste prøve, hvor de satte 40 sekunder til.


Christian Jensen og Søren Tøndborg gav en stærk debut til den helt dugfriske STI-udgave af Subaru Impreza, men faldt tilbage på sidste hastighedsprøve med bøjet forhjulsophæng. Her er de for fuld fart på løbets eneste grusstrækning.
(Foto: Michael Eisenberg)

Løbets totale vindere blev nordjyderne Max Christensen og Mikael Kanstrup fra det konkurrerende Subaru Motorsport. De førte løbet fra start til mål uden et eneste problem undervejs. På vej mod andenpladsen blev Karl-Åge Jensen sinket af en punktering, men som den syvdobbelte mester sagde ved målet:


Karl-Åge Jensen og Hans Marx var flyvende i deres Subaru Impreza i weekendens DM-rally, men kunne dog ikke nå højere end andenpladsen.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Vi havde ikke fanget Max Christensen og Mikael Kanstrup alligevel, så det var en meget velfortjent sejr. Nu strenger vi os an og forsøger at vinde anden afdeling af danmarksmesterskabet, som køres i slutningen af maj i Horsens."


Læs mere om:
  • Max Christensen
  • Mikael Kanstrup
  • Subaru Rally Team DK
  • Vordingborg
  • 26/04/08 - Vordingborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: