Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Gode hektiske og travle dage

207 Spider Cup
DK 

28/04/08 

207 Spider CupAt sætte sig i en ny bil og måske i en ny bil klasse, kan alle på et eller andet plan godt sætte sig ind i, det er både nyt, anderledes og spændende. Det samme gælder naturligvis for en racerkører, som sætter sig i en ny bil, og en ny bil klasse.
 

At Allan Olsen fra Team GoGo Vitesse er gået noget op i bil og motorstørrelse, ja før GoKart, nu i Peugeot 207 Spider, og at Johnny Vejlebo Nielsen, også Team GoGo Vitesse skal vænne sig til en baghjulstrukken bil, er noget helt andet og dette er noget af det, der med til at give disse 2 kører nye oplevelser på Jyllandsringen, den bane de begge kender rigtig godt i forvejen.


De to Team GoGo Vitesse klar til første tur på banen.
(Foto: Team GoGo Vitesse)

Så efter første træning på Jyllandsringen blev der udvekslet erfaringer mellem de 2 kører fra Team GoGo Vitesse fra de første omgange og det var med en iver og en ildhu, og meget tydeligt at de begge var imponeret over deres biler

Johnny Vejlebo:
”Det er en sjov bil at køre, den er anderledes og man kan tydeligt se, at andre har fået testet mere end vi har. Det bliver spændende, at lære Spideren meget nærmere at kende. For hver mulighed vi har for køretid og jo flere kilometer der kommer i hoved og krop vil jo gøre os erfaringer rigere for hvert minut. Jeg glæder mig rigtig meget til at lære min Spider meget bedre at kende”.


Johnny Vejlebo Nielsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Allan Olsen: ”Spændende med denne gnist vi har her i Team GoGo Vitesse, jeg kommer fra 8 år i GoKart karriere, så det her er meget nyt for mig. Bilen er jo meget anderledes, jeg kan jo lige pludselig ikke se mine hjul som man kan i GoKart. Bremsebalance punkt skal jeg lære meget mere om i de næste par uger.
Opsætning af bil, dæktryk, sporing, ridehøjde er virkelig noget man ikke lærer på 10 minutter, så med en masse træning er jeg sikker på at vi nok skal give de andre ”edderkopper” kamp om de øverste pladser. Jeg glæder mig meget til en rigtig god sæson 2008”


Allan Olsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter dagens sidste træning, blev der atter diskuteret dæktryk, omdrejninger og håndtering af bilerne på banen. Tydeligvis med en stor, ja faktisk med en større entusiasme end fra formiddagens test, og det er helt sikkert at der nu er lagt endnu mere gnist og geist i bagagen til næste gang Team GoGo Vitesse skal på banen.

Team Go Go Vitesse
Mette Viktoria Warming Rasmussen

Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Team Go Go Vitesse
  • Jyllandsringen
  •