Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Så blev ”løverne” lukket ud

207 Spider Cup
DK 

25/04/08 

207 Spider CupTeam GoGo Vitesse præsenterede fredag den 25. april 2008 deres biler og setup for deres sponsorer og pressen.
 

Det var en stolt Johnny Vejlebo der stod i spidsen for et stolt Team GoGo Vitesse, og præsenterede deres 2 Peugeot 207 Spidere til dette års Peugeot Spider Cup. Alle teamets sponsere var til denne dag specielt inviteret til denne event, som blev afholdt hos Peugeot RHR i Holbæk. Rigtig mange havde valgt at lægge vejen forbi, sidst på denne fredag, for at få set de 2 nye Spidere, og får at få snak med kørerne og med hinanden.


Team Go Go Vitesse 2008.
(Foto: Motorsporten.dk)

Johnny Vejlebo Nielsen bød velkommen på teamets vegne, og fortalte historien, om hvor det hele begyndte, at det hele jo var startet med at Peugeot i Frankrig havde en prototype af Spideren med på en biludstilling, og om hvor hurtigt at denne åbne Peugeot Spider, som den første åbne racerbil af sin art i Danmark, har slået sig hurtigt og massivt igennem og har inspireret rigtigt mange kører fra mange forskellige bil klasser, til at tage fat i denne lille frække sag fra Peugeot.


Johnny Vejlebo Nielsen og Allan Olsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Johnny Vejlebo og Allan Olsen, Team GoGo Vitesse, som begge var klædt reglementerede korrekt i køredragter, var begge stolte af at præsentere deres Peugeot Spiders samt resten af deres team og alle udviste stor glæde ved at være nået til netop dette stadie i processen omkring Team GoGo Vitesse. Både at vise de flotte nymalede og nydekorerede 207 Spiders frem, men også at det var det sidste step inden bilerne skulle pakkes, køres til det jyske og præsenteres på Jyllandsringen den 26 april. Jyllandsringen og dermed også test tid i bilerne lå nu som det næste der skulle ske efter denne præsentation og det var tydelig at opleve begge kører som tændte på næste trin.

Ved præsentationen hos Team GoGo Vitesse var det også med meget stor glæde og fornøjelse, at Johnny Vejlebo kunne præsentere sin medkører på de 4 timers løb der er i denne sæson, nemlig Jens Edman som i denne sæson jo også kører DTC i Team Go Racing v/Gert Koustrup.


Johnny Vejlebo Nielsen og Jens Edman.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter præsentationen af teamet, blev alle gæster og sponsorer inviteret med udenfor, hvor teamets 2 Peugeot 207 Spidere stod tildækket og endnu ikke afsløret. Allan Olsen og Johnny Vejlebo var de 2 der løftede sløret for herlighederne der gemte sig under de 2 covers. Meget tydeligt var det, at det var 2 stolte kører der viste deres Peugeot 207 Spiders frem og der var tydelige reaktioner fra de inviterede og sponsorer, som gjorde at mange timers klargøring og polering var hele umagen værd.

Nu gælder det løbene, og allerede lørdag den 26. april er det præsentationsweekend på Jyllandsringen.

Team Go Go Vitesse
Mette Viktoria Warming Rasmussen

Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Team Go Go Vitesse
  • Team Go Racing
  •