Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

DASU og Team Go Racing forsætter samarbejdet

Danish
Touringcar
Challenge 

26/04/08 

Dansk Automobil Sports Union (DASU) og Team Go Racing (TGR) har forlænget aftalen om talentudvikling i DTC. Samarbejdet begyndte i 2007 med Robert Schlünssen og blev en meget stor succes.
 

Derfor har parterne valgt at fortsætte på uændrede vilkår i 2008, med den forskel at DASU i år ønsker at give chancen på skift til flere unge talenter. Disse udtages af DASU’s eliteudvalg, i samarbejde med TGR.


DASU fortsætter i 2008 samarbejdet med Team Go Racing om talentudvikling i DTC.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

- Sidste år var virkelig en succeshistorie, og på den baggrund var det en let beslutning at fortsætte samarbejdet, udtaler DASU’s generalsekretær og sportschef Bo B. Nielsen.
- Et ungt talent uden den store pengepung reddede karrieren, og TGR fik glæde af en af feltets bedste kørere og den opmærksomhed, samarbejdet medførte. DASU glæder sig til at fortsætte samarbejdet med TGR.

Også TGR glæder sig over det fortsatte samarbejde.
- Der er ingen tvivl om, at vi i TGR havde stor glæde af aftalen med unionen i 2007 og ser frem til det nye år. Jeg er sikker på, at vi i TGR nu har den fornødne erfaring til at tilbyde DASU’s talenter bedst mulig råd og ekspertise. I første omgang stiller TGR en Peugeot 307 til rådighed, men måske bliver der senere på året lejlighed til at indsætte en ny Peugeot 407, siger teamchef Gert Koustrup.

Allerede ved DTC præsentationen på FDM Jyllandsringen denne weekend tester den tidligere Formel Renault kører Jesper Wulff Laursen og den regerende Formel Ford mester Christian Markussen i DTC for TGR, og samtidig vil TGR’s egen Leon Sørensen også få chancen.


Læs mere om:
  • Christian Markussen
  • Jesper Wulff Laursen
  • Team Go Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her