Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

Nyt fra Streetfire-racing

Rally 
25/04/08 

Streetfire-racing.dk er nu endnu et tiltag fra folkene bag streetfire.dk og har premiere i dag, hvor man fremover vil kunne følge teamet bag Streetfire Racing til de forskellige løb, og andre arrangementer.
 

Streetsfire racings målsætning er på sigt at blive repræsenteret i flere dele af motorsporten, og dermed kunne være en synlig del af dansk motorsport. Ved at kunne eksponere deres sponsorer i bl.a. de tre Streetfire magaziner der bliver udgivet i 40.000 eksemplarer 3 gange i år, og nu på Streetfire-racing.dk håber man på at kunne skabe en fordele for sponsorerne, og derved kunne skabe en økonomi til at deltage med nogle rigtige gode teams.

Streetfire-racing.dk bliver femover et medie, hvor man kan har mulighed for at følge bl.a. DM i rally, og senere andre motorsportsgrene tæt på.

Streetfire racings første bil er en Mitsubishi Evo IX, som skal deltage i rally, hvor indehaveren og køreren Klaus Hammer og 2. køreren Marc Troels-Smith stiller i gr. N


(Foto: Michael Iversen)

Bilen er blevet bygget i løbet at det sidste år, af Klaus Hammer der er kendt for at bygge rigtig gode racerbiler, og der er da også blevet brugt rigtig mange resurser på denne rally bil, hvor der ikke er gået på kompromis med de påmonteret dele.


(Foto: Michael Iversen)

Teamet bag Streetfire Racing og Evo’en er mennesker der har været med i motorsporten en del år, og ved derfor godt at 08 bliver året hvor teamet skal have kørt bilen og teamet ind.

Rally sporten i Danmark oplever i disse år, en sand opblomstring, efter at man fra regeringen side i 2006 fik fjernet afgiften på bilerne, så de var ligestillede med resten af dansk motorsport.

Der kommer i år rigtig mange store, og gode teams til start i dansk rally, hvor flere af dem vil være importør støttede, og hvor kendte og garvede rallykører kommer til start med særdeles fine biler.

Forventninger til resultaterne i teamet er meget begrænsede i denne sæson, da alle ved at det tager tid at køre både bil og team ind i en god rytme.

Desværre får Streetfire Racing ikke mulighed for at stille til start i første afdeling af DM, det populære Gjønge Rally der bliver kørt i og omkring Vordingborg.
Det er de sidste justeringer i bilens software, som skal ske sammen med HKS der tager tid, dette gør at Streetfire Racing skuffende må lade bilen blive hjemme.

1.kører Klaus Hammer: Det er rigtig ærgerligt at det ikke lykkedes at få bilen klar til første DM, men det er ude at vores hænder nu, og vi kan kun vente på at de rigtige mennesker får tid til at justere bilen ind.

Streetfire Racing stiller op til anden afdeling af DM, hvor man har fået justeret og testet bilen.

Peter Ackermann
Teamchef


Læs mere om:
  • Klaus Hammer
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS