Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Team Go Racing i Spidercup

207 Spider Cup
DK 

25/04/08 

207 Spider Cup- med Team Go Go Vitesse
Selv om navnene minder om hinanden er der tale om et team i teamet . Det nye Team Go Go Vitesse har allieret sig med TGR i sæson 2008 omkring deres Spider projekt og skal være under samme tag til løbene. Vedligeholdelsen af teamets Spider biler skal ligeledes foretages af TGR.
 

Det er ikke lutter nye ansigter for TGR, men derimod Johnny Vejlebo som i sidste sæson kørte nogle DTC løb hos teamet. Johnny har tiltro til at TGR kan levere den ekspertise der skal til for at køre de 2 Spider Cup biler. Den ene køres af Johnny Vejlebo Nielsen selv og den anden af Allan Olsen.


Allan Olsen bemander den ene af Team Go Go Vitesse's to Spider Cup racere.
(Foto: Team Go Go Vitesse)

Ligeledes vil alle nyheder om Spiderteamet kunne læses på TGR´s hjemmeside, hvor også Team Go Go Vitesse er repræsenteret med nyheder og andre spændende ting om teamet.

"Jeg er glad for, at vi kan lave dette samarbejde og at Johnny stadig tror på teamet. Vi ved alle, at det er et læreår for teamet i Spider Cup, men det er det for alle hold, så vi ser frem til de første løb i klassen" - udtaler team chef Gert Koustrup.

Spændende bliver det også for teamets DTC kører Jens Edman som skal være co-driver i de lang distance løb som køres i klassen.

Team Go Racing


Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Team Go Racing
  •