Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Go kontrakt til Edman

Danish
Touringcar
Challenge 

25/04/08 

Team Go Racing er efter lang tids stilhed ved at være klar til den første officielle weekend i DTC. Præsentationsweekenden bliver også weekenden hvor teamet kan offentliggøre deres ene DTC kører i deres Peugeot 407, køreren er ingen mindre end Jens Edman.
 

For teamet har det været kendt de sidste måneder at det skulle være Jens Edman, Sverige der skulle køre deres 407 i sæson 2008, men teamet har valgt at gå stille med nyheden. Der er ingen tvivl om, at det er stort for det unge DTC team, at kunne præsentere en kører som Jens der tidligere har kørt for Peugeot Danmark og gjort det meget godt.

Jeg har store forventninger til Jens, og til at bilen kan gøre det godt. Vi har hele vinteren gået og holdt os for os selv med udvikling af nye dele til bilen og planlægningen af den nye sæson. Desværre har det ikke være muligt at komme ud at teste før nu, da mange af de nye dele ikke var blevet færdig ved vores leverandører, men nu er det hele ved at falde på plads så vi glæder os til weekenden udtaler teamchef Gert Koustrup.


Jens Edman skal i år kører denne Peugeot 407 for Team Go Racing.
(Foto: Team Go Racing)

Teamets Peugeot 307 skal i år bruges til det samarbejde, som blev grundlagt sidste år med DASU, dog vil der i år blive mulighed for at prøve flere forskellige talenter af i bilen.

Vores 307 er blevet totalt renoveret i vinterens løb. Der er ikke en skrue der ikke har været af og på igen eller udskiftet, bilen står som ny og det bliver spændende om ikke den kan gøre sig i den bedre halvdel af feltet med den nye type dæk vi skal køre på i år, udtaler Gert Koustrup.

Teamet vil også offentliggøre deres nye sponsorer i løbet af weekenden og her er der tale om nye og anderledes tiltag som burde ruste teamet godt i fremtiden. Teamets hjemmeside har ligesom bilerne fået den store omforandring og står helt ændret.
Se www.teamgoracing.com og her vil alle nyheder kunne læses om teamet.

Team Go Racing


Læs mere om:
  • Jens Edman
  • Team Go Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her