Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Endnu en vellykket test!

207 Spider Cup
DK 

24/04/08 

207 Spider CupDet er lige før det går løs!
Team Aarhus Racing har benyttet 2 dage i denne uge, på at finpudse formen til sæsonstart!
 

Det danske forår viste sig fra sin bedste side, da Team Aarhus Racing tirsdag og onsdag testede på Padborg Park. Vinden var kold, men solen skinnede uafbrudt fra en skyfri himmel ned over den 2150 meter lange racerbane!

Teamet har altid haft gode relationer til kørere og teams på New Zealand, og det har betydet at Keeley Pudney har taget hele vejen til Europa for at hjælpe TAR i kampen om mesterskabet! Keeley prøvede for første gang i karrieren kræfter med En Peugeot 207 Spider i tirsdags. Han har tidligere kørt Formel Ford, Formula Toyota, og BMW Mini Cooper Challenge. Keeley fik en masse omgange i bilen, og kørte særdeles konkurrencedygtige tider af en Spider debutant.


Keeley Pudney er kommet helt fra New Zealand, for at hjælpe TAR i 2008!
(Foto: Benny Rasmussen)

Onsdag ankom teamets to andre kørere, Nicolai Stampe og Steffen Møller. De testede hele dagen sammen med Keeley Pudney, hvor der bl.a. blev arbejdet med køreskifte, og andre faktorer der kommer til at spille en rolle i langdistance-løbene.

”Sammen når vi målet” er Mottoet i TAR, og det afspejlede sig tydeligt sidst på dagen. Der blev kørt stærkt, og alle 3 kørere endte med at ligge inden for 0,8sek. Nicolai Stampe udtalte efter testen ”Jeg føler virkeligt, at jeg kan stole på bilen nu, hvilket giver mig mulighed for at presse den yderligere. Jeg er næsten ny i dansk motorsport, og har kun kørt 2 løb i min meget korte karriere, så jeg er yderst tilfreds med at være så tæt på mine kompetente teamkammerater.

”Det er dejligt at have to teamkammerater, der kan træde på sømmet! Vi kan virkeligt bidrage med noget til hinanden, og sammen løfte niveauet” Udtalte Steffen Møller på Padborg Park.


Team Aarhus Racing på Padborg Park.
(Foto: Benny Rasmussen)

Allerede i weekenden skal TAR i aktion igen, da der er præsentation af hele DTC og Spider Cup feltet på Jyllandsringen. Yderligere er det muligt for publikum søndag, at købe en tur som passager i Spideren, da der bliver kørt penge ind til børnecancerfonden.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • Keeley Pudney
  • Steffen Møller
  • Team Århus Castrol Racing
  • Padborg Park
  •