Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Nicolaj Møller Madsen klar

Go Kart 
25/04/08 

- til at holde fast i titlen som Super Kart vinder
I weekenden er der præmier på Danmarks største motorsports serie Dansk Super Kart på Thy go-kart bane.
 

120 deltager fordelt på 3 klasser kæmper over 3 weekender med 6 tællende finaler, om det eftertragtede Super Kart trophy og der er ingen tvivl om at alles fokus i KF3 klassen, er på Nicolaj Møller Madsen, som forsvarende mester.

Det bliver Nicolajs første optræden på Dansk asfalt i år, men han er klar, og som han udtaler:
Det er et svært mesterskab, måske er jeg lidt favorit men jeg har nogle af Europas bedste KF3 kørere at kæmpe med og alt kan ske. Sidste års Super Kart sluttede i Thy, i år ligges der ud i det Nord Jyske og aldrig før har så mange tilmeldt sig.

Og for første gang i Danmarks historien sendes der direkte tv fra begge dage, det er den landsdækkende tv kanal DK4, som sender finalerne både lørdag og søndag.

Det bliver også første gang han skal køre med grej fra sit nye team, TONY KART Junior racing team og efter den store succes til 2 afd. af WSK i Angerville, hvor Nicolaj kørte sig til en super 3 plads, blandt verdens eliten er optimismen stor.

Tjek TV guiden her på Motorsporten.dk eller dk4.dk for de præcise tider, hvornår der sendes Dansk Super Kart.

Møller Madsen Presse


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •